Harry herceg túl nagy áldozatot hozott Meghan Markle kedvéért: megöli az unalom az Egyesült Államokban

áldozat Meghan Markle unalom Harry herceg
Nagy áldozatot hozott Meghan Markle miatt, talán túl nagyot is - vélik a szakértők. Információk szerint Harry herceg unatkozik az Egyesült Államokban, a barátai nem látogatják, a családjával jó ideje nem tartja a kapcsolatot.

A szakértő szerint azonban minden rossz ellenére megérte Harry hercegnek áldozatot hoznia. Annak ellenére is, hogy a barátai, a családtagjai sem támogatják, a feleségén és a gyerekein kívül teljesen magára maradt az Egyesült Államokban. 

Harry herceg
Harry herceg túl nagy áldozatot hozott Meghan Markle miatt?
Forrás: Getty Images for W+P/Kevin Mazur

Harry herceg túl nagy áldozatot hozott?

Jennie Bond, az egykori BBC királyi tudósító elmondta: „Azt hiszem, elmondhatjuk, hogy nehéz lehet Harry számára, hogy szinte minden régi baráti körével és családjával megszakította a kapcsolatot.” Az egykori tudosító szerint Harry valószínűleg úgy gondolja, hogy a személyes veszteségek kiegyensúlyozódnak új életének örömeivel: „Feltételezhetjük, hogy úgy érzi, ez az áldozat megéri az életért, amit most a szeretett nővel és az imádott gyerekeivel él.” Egy másik királyi kommentátor azonban nagyon más véleményen van a helyzetről, szerinte a herceg „unalmasnak” találja új életét, mivel nincsenek közeli barátai, akivel eltölthetné a szabadidejét.

Harry egyre inkább unatkozik és szomorú, hogy a barátai nem látogatják felesége nehéz természete miatt 

- magyarázta Tom Quinn szerző és királyi szakértő.

Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata egyenlőtlen

"Láthatjuk, hogy sokszor az elköteleződések lebonyolításában Meghan Markle van az élen, Harry pedig háttérbe szorul. A magánéletben ugyanúgy ő irányít, mint a nyilvánosság előtt" - mondta Esther Krakue királyi kommentátor.  Példaként hozta fel a pár nemrégiben tett nigériai látogatását, megjegyezve, hogy Meghan látszólag vágyta a figyelmet, míg a "nagyon angolos" Harry háttérbe szorult. "Amikor Nigériában voltak, Meghan volt a középpontban, és érthető, hogy miért - ő színésznő, sok időt töltött hírességek között, ez csiszolta a személyiségét. Önfejű és nagyon magabiztosnak tűnik. Harry viszont csak egy átlagos angol srác" - mondta a szakértő. Nem ez az első, hogy így nyilatkoznak Harry és Meghan viszonyáról.

Harry herceg megcsalta Meghant

Harry herceg és Meghan Markle 2018-ban házasodtak össze. A frigy azonban majdnem meghiúsult, ugyanis Harry herceg kapcsolatuk hajnalán egy gyönyörű modellre vetett szemet, akivel több volt köztük némi flörtnél... Angela Levin Beszélgetések a herceggel című könyvéből kiderül, hogy Harry herceg egy privát házibuliban találkozott a modell Sarah Ann Macklinnel, akibe első látásra belehabarodott. Azonnal megszerezte a telefonszámát is és sms-ben flörtölt vele. 

"Egy partin találkozott Sarah Ann Macklinnel, és aznap este együtt távoztak. Meghannel való kapcsolata első napjaiban Harry randevúzni ment Macklinnel. Ez többnek tűnt egy egyéjszakás kalandnál, mivel Harry nagyszerű nőnek tartotta. Többször találkozott vele, bár akkor már Meghan Markle-lel hozták kapcsolatba.Ez kapcsolat addig  tartott, amíg a herceg Afrikába utazott, és ekkor minden véget ért"

 - tudhatjuk meg Angela Levintől.

 

 


 


 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.