Híres egykék a sztárvilágban - GALÉRIA

GC Images/PG/Bauer-Griffin -
egyke gyerekek sztárok
A sztárvilágban nem csak a tehetség, hanem a családi háttér is különleges figyelmet kap. Egykének lenni gyakran formálhatja az ember személyiségét és karrierjét is, íme a híres egykék 10-es listája, akik testvér nélkül nőttek fel.

Az egykékkel kapcsolatban számos sztereotípia él a köztudatban: önállóbbak, magabiztosabbak, és gyakran különösen közel állnak szüleikhez. Íme tíz, a reflektorfényben élő híres egykék közül, a legnagyobb sztárok, akik testvér nélkül nőttek fel.

Híres egykék
A modern világban egyre több család már csak egyetlen gyereket vállal. Híres egykék jó példák arra, hogy egykeként is lehet ugyan úgy teljes életet élni  Forrás: Shutterstock/Studio113

Híres egykék, vajon az egykeség segítette őket karrierjük során?

Mai modern világunkban sok család dönt úgy, hogy csak egyetlen gyereket vállal.  Németországban például korábbi adatok alapján minden negyedik gyerek testvér nélkül nő fel. Bár még mindig él a köztudatban az a negatív sztereotípia, hogy az egyke gyereknek lenni nem jó, hogy testvér nélkül nem teljes az egykék élete. A sztárvilágban azonban számos híresség bebizonyította, hogy testvér nélkül is lehet ugyan úgy teljes életet élni, mint testvérrel, vagy testvérekkel együtt. Az egykeségnek számos olyan előnye van, amelyek pozitívan befolyásolhatják egy személy fejlődését és életét. Az egykék gyakran több figyelmet és érzelmi támogatást kapnak a szüleiktől, önállóbbak és magabiztosabbak, mivel több időt töltenek egyedül, és így megtanulják, hogyan kezeljék önállóan a kihívásokat és a problémákat. Kutatások szerint az egykék gyakran jobb iskolai teljesítményt is nyújtanak, könnyebben alkalmazkodnak és építenek kapcsolatokat. Ha legközelebb kétségeid vagy negatív gondolataid támadnak az egyke nevelésével kapcsolatban, jusson eszedbe a híres egykék listája. Egy napon akár a te gyermeked neve is szerepelhet majd egy hasonló felsorolásban.

1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.