Híres sztárpárok, akiknek kapcsolata nem bírta a nagy korkülönbséget

Getty Images/Jon Kopaloff -
hírességek korkülönbség szakítás
A szerelem néha olyan párokat hoz össze, akik között jelentős korkülönbség van. A híres sztárpárok körében sem ritka, hogy ezek a kapcsolatok nem bírják ki az idő próbáját, és gyakran szakítással végződnek.

A szerelem néha olyan párokat is összehoz, akik között jelentős a korkülönbség. A hollywoodi sztárvilágban ez meglehetősen gyakori jelenség, de sajnos a híres sztárpárok kapcsolata sem bírja ki sokszor az idő próbáját és hosszabb, vagy rövidebb idő után, de sajnos szakítás lesz a vége. Íme 5+1 híres sztárpár, akiknek a szerelme nem győzte le a korkülönbséget.

híres sztárpárok
A híres sztárpárok kapcsolata nem mindig bírja ki az idő próbáját. Forrás: Shutterstock/conrado

Híres sztárpárok akiknél a korkülönbség kihívásokat okozott

A korkülönbség különböző kihívásokat okozhat nem csak a sztárok kapcsolatainál, hanem bármelyik párkapcsolatban, ezért érdemes mérlegelni, mielőtt belelépünk egy ilyen helyzetbe. A partnerek eltérő életszakaszban járhatnak, eltérő prioritásokkal és igényekkel rendelkezhetnek, ami konfliktusokhoz vezethet a pénzügyek, a gyerekvállalás, a szabadidő eltöltése, stb... terén. A korkülönbség nehezítheti a hatékony kommunikációt, hiszen a különböző életszakaszban járó felek eltérően gondolkodhatnak a világról, ami félreértésekhez is vezethet. Továbbá a családtagok és barátok sok esetben nem túl megértőek a nagy korkülönbséggel rendelkező párokkal szemben, ami további stresszt okozhat a kapcsolatban. Fontos azonban megjegyezni, hogy a korkülönbség nem feltétlenül jelent kudarcot egy kapcsolatban. Számos boldog és sikeres (sztár)pár van, akik között jelentős a korkülönbség, mégis szuperül működik a kapcsolatuk.

híres sztárpárok
 Forrás: WireImage/Amanda Edwards

1. Demi Moore - Ashton Kutcher

Demi Moore 16 évvel idősebb Ashton Kutcher-nél, és 2005-ben házasodtak össze. Viharos kapcsolat volt köztük a kezdetektől fogva, ezért 2013-ban el is váltak egymástól. A jelentős korkülönbség állítólag szerepet játszott a házasságuk megromlásában.

Forrás: Getty Images/Alberto E. Rodriguez

2. Tom Cruise - Katie Holmes

Tom Cruise 16 évvel  idősebb Katie Holmes-nál, és 2006-ban házasodtak össze, amikor Kate mindössze 27 éves volt. Lányuk, Suri születése után 2012-ben váltak el. A pletykák szerint a válás oka Cruise szcientológiai vallása volt, amelyet Holmes nem akart követni.

Forrás: Getty Images/Christopher Polk

3. Leonardo DiCaprio - Gisele Bündchen

Leonardo DiCaprio 6 évvel idősebb Gisele Bündchen-nél, és 2000-ben kezdtek el randevúzni. Kapcsolatuk 5 évig tartott, majd szakítottak. A pletykák szerint a korkülönbség és az eltérő életmódbeli elvárások vezettekoda, hogy a híres pár útjai szétváltak. Gisele családot szeretett volna, míg Leonardo DiCaprio inkább a szabad életet választotta.

Forrás: WireImage/Ferdaus Shamim

4. Madonna - Guy Ritcie

Madonna 10 évvel idősebb Guy Ritcienél. 2000-ben házasodtak össze, és két közös gyerekük született. Kapcsolatuk feszültségekkel teli volt, és 2008-ban bejelentették a válást, ami 2009-ben zárult le. A válás okai között szerepeltek a kommunikációs problémák és eltérő életstílusok. A 65 éves énekesnő oldalán azóta több fiatal férfi is feltűnt, például randizott Brahim Zaibat francia modellel, és a  Yankees játékosával, Alex Rodriguezzel is. Nemrég közzétett Instagram posztjában pedig szintén egy igen fiatal férfival mutatkozott.

Forrás: Getty Images/Barry King

5. Cher - Val Kilmer

Cher és Val Kilmer között  13 év a korkülönbség, a 80-as években jártak együtt. Kapcsolatuk elhidegült, ám mind a mai napig közeli barátok maradtak. Cher jelenleg Alexander Edwards zenei menedzserrel jár, akivel 2022-ben kezdtek randizni. A kapcsolatuk több figyelmet kapott a korkülönbség miatt, mivel Edwards 40 évvel fiatalabb az énekesnőnél.

Forrás: GC Images/Uri Schanker

5+1 Mary-Kate Olsen - Olivier Sarkozy

Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy között 17 év volt a korkülönbség, ami miatt sok támadás is érte őket. May-Kate többször is azt nyilatkozta, hogy Olivier érettsége és stabilitása igen vonzó számára, bár ez úgy látszik mégsem volt elég. A házasságuk 2021-ben válással végződött,  ami részben a COVID-19 okozta nehézségeknek is tulajdonítható. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.