Jennifer Lopez levette a jegygyűrűjét: először posztolt fotót az ékszer nélkül

Getty Ima/Christopher Polk -
szakítás Jennifer Lopez & Ben Affleck árulkodó jel sztárválás
Sokatmondó videót posztolt nemrég az énekesnő. A rajongók egyből kiszúrták, hogy mi hiányzik Jennifer Lopez kezéről!

Az énekesnő nemrég közzétett egy videót, amely bár eredetileg a szépségápolási termékeit népszerűsíti JLO Beauty oldalán, újabb magánéleti találgatásokra ad okot. Egyesek szerint ez már egyértelmű jele annak, hogy Jennifer Lopez végleg lezárta kapcsolatát Ben Affleckkel, és a válás felé tart kapcsolata színész férjével.

Jennifer Lopez
Vajon hová tűnt az eljegyzési gyűrű Jennifer Lopez ujjáról? Forrás: Getty Images/Medios y Media

Kulcsfontosságú kiegészítő hiányzik Jennifer Lopez kezéről

Az Instagram oldalán közzétett videójában egyértelműen látszik, hogy Jennifer Lopez nem viseli azt a zöld gyémántgyűrűt, amellyel Ben 2022-ben megkérte a kezét. Követői felfigyeltek erre a hiányosságra, miközben a JLO Beauty Ultimate Body Kit és Complexion Booster termékeit népszerűsíti. Az egyedi gyűrű középpontjában egy ritka, zöld színű gyémánt áll, amelyet két oldalról fehér gyémántok vesznek körül. A zöld gyémánt különlegessége és ritkasága miatt a gyűrű rendkívül értékes darab. A videóban egyértelműen látszik, hogy bár az énekesnő számos stílusos kiegészítőt és ékszert is visel magán, azonban a fentebb említett ikonikus darab hiányzik az ujjáról.

J Lo talán jelezni akart valamit ezzel a feltöltéssel?

Az elmúlt hónapokban rengeteg kérdés és találgatás felmerült Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságának állapotáról. Nem egyértelmű tehát, hogy vajon ezzel mit akart üzenni a világ felé? Hisz néhány napja az Instagram oldalán közzétett fotóin még feltűnt a jellegzetes és egyedi gyűrű, amit eljegyzésük alkalmával kapott. 

A rajongók izgatottan figyelik a fejleményeket, és találgatnak, vajon mit hoz a jövő Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolatában.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.