Kiderült, mi Károly király titkos és vicces beceneve: csak Anna hercegnő szólítja így

The Queen's Anniversary Prizes Presentation
Getty Images/The Queen's Anniversary Prizes Presentation - WPA Pool
brit királyi család Anna hercegnő Károly király becenév
A brit uralkodó és Anna hercegnő nagyon szoros kapcsolatot ápolnak egymással - derült ki a brit királyi családról szóló dokumentumfilmből. Többek között azt is megtudhatták a rajongók, hogy Anna hercegnő milyen titkos becenevet adott Károly királynak.

Tavaly decemberben mutatták be a a Károly királyról szóló új dokumentumfilmet, ami nagy sikert aratott a rajongók körében. III. Charles: The Coronation Year többek között bemutatja, miként készülödtek a brit királyi család tagjai Károly koronázására, illetve abba is bepillantást kaptak a nézők, hogy az uralkodó milyen szoros kapcsolatát ápol testvérével, Anna hercegnővel.

Károly király
Károly király titkos beceneve: Anna hercegnő szólítja így
Forrás: Getty Images

Károly király titkos beceneve

A testvérek között olyannyira jó a viszony, hogy az uralkodónak a húga az egyik legfőbb támasza. Ezt bizonyítja az is, hogy a koronázáson Anna nagyon fontos szerepet töltött be, ő volt a Gold-Stick-in-Waiting, aki mondhatni az uralkodó személyes testőre.  A dokumentumfilmben Anna hercegnő használta Károly király titkos becenevét, ami az Old Bean, vagyis öreg babszem. 

Hello, Old Bean


- mondta a testvérének, aki felnevetett a megszólításon, majd kezet csókolt a húgának.

A brit királyi családban egyébként nagyon gyakori a becenevek használata, Károly királynak több is van, ezt azonban még nem hallhatták a rajongók. 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.