Katalin hercegné elárulta, melyik rockbandáért rajong György herceg

György herceg
AFP - AFP
rajongás Queen katalin hercegné György herceg
A platina jubileumon látta a zenekart először fellépni György herceg, aki édesanyja szerint azóta is rajong a bandáért. Katalin hercegné állítja, hogy a 2022-es koncert óta fia odavan a brit együttesért.

A néhai II. Erzsébet királynő uralkodásának 70. évfordulója alkalmából 2022-ben rendezett ünnepség, a platina jubileum fellépői között szerepelt a Queen együttes, György herceg akkor hallotta először az azóta kedvencévé vált rockzenekart. Édesanyja, Katalin hercegné az énekesnek, Adam Lambertnek egy tiszteleten árulta el, hogy fia mekkora rajongója lett a bandának. A Freddy Mercury helyére lépett Lambert pedig a sajtónak beszélt erről, és arról az élményről, amit számára a Katalin hercegnével történt találkozás jelentett.

György herceg, Katalin hercegné, Queen együttes
Katalin hercegné elárulta, hogy György herceg nagy rajongója a Queen együttesnek
Forrás: AFP 

Adam Lambert szerint a találkozás Katalin hercegnével mesés volt

Adam Lambert jó pár évvel a világsztár halála után lépett az ikonikus zenekar, a Queen együttes énekese, Freddie Mercury helyére. Az évek óta a brit zenekarral turnézó amerikai zenész a tavalyi karácsonyi énekes istentiszteleten beszélgetett Katalinnal a Westminster apátságban, ahol walesi hercegné elárulta neki, hogy a trónöröklési sorban apja, Vilmos herceg mögött a második helyen álló György herceg  különösen kedveli a zenekart.

„Megtiszteltetés volt. Találkozhattam Katalin hercegnével, ami mesés volt. Annyira kedves és elbűvölő volt. Elmesélte, hogy fia, György felidézte a két évvel ezelőtti platina jubileumi előadást, és megkérdezte tőle, hogy Adam gitározott-e. Azt mondta, kissé összezavarodott, hogy ki gitározik és ki kicsoda, de emlékezett rám” — mondta el az egyik brit napilapnak Adam Levin, aki aranyosnak találta a történetet. 

György herceg az utóbbi években különösen megkedvelte a rockzenét, apja, Vilmos herceg korábban elárulta, hogy a család zenei mindenevő, és fia gyakran hallgat AC/DC-t és Led Zeppelint is. A trónörökös azt is elmondta, hogy gyermekei, György, Sarolta és Lajos is nagy rajongói DJ Jax Jonesnak, amit a jubileumi ünnepségen el is árult a zenésznek. Erre válaszul Jax azzal viccelődött, hogy talán fellépne valamelyik walesi gyerek születésnapi buliján. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.