Közleményt adott ki Katalin hercegné néhány nappal a wimbledoni megjelenése után

Day Fourteen: The Championships - Wimbledon 2024
Getty Images/Day Fourteen: The Championships - Wimbledon 2024 - Fred Mullane/ISI Photos
közlemény természettudományi múzeum katalin hercegné
A wimbledoni megjelenése után néhány nappal a walesi hercegné új nyilatkozatot adott ki a királyi munkájával kapcsolatban. Katalin hercegné a természet "átalakító" erejéről beszélt a londoni Természettudományi Múzeum két új kertjének megnyitása alkalmából.

Alig néhány nappal azután, hogy tiszteletét tett a wimbledoni férfi döntőn, Katalin hercegné közleményt adott ki a londoni Természettudományi Múzeum két új kertjének megnyitása alkalmából. A hercegné 2013 óta a múzeum királyi pártfogója.

Katalin hercegné
Katalin hercegné közleményt adott ki néhány nappal a wimbledoni döntő után
Forrás: WireImage

Katalin hercegné közleményt adott ki

A közleményt a hivatalos közösségi oldalukon is megosztották 24 óráig elérhető sztori formájában. 

"Nagyon támogatom a múzeum elkötelezettségét, hogy olyan különleges teret hozzon létre, amely ösztönzi az embereket arra, hogy újra kapcsolatba lépjenek a természettel, és többet tanuljanak arról, hogyan védhetjük meg világunkat. Ismerem a természet erejét, támogatja a fejlődésünket és jóllétünket, sok örömet okozva nekünk és segít fizikailag és mentálisan is egészségesnek maradni. Remélem, hogy ezek a kertek inspirálóak és átalakító hatásúak lesznek a látogatók számára"olvasható a nyilatkozatban.

A királyi család szerint a Természettudományi Múzeum pártfogása tökéletesen passzol Katalin hercegnéhez, aki imádja a természetet és az utóbbi években a múzeum egyik kedvenc látogatóhelye lett a gyerekeivel együtt.

Katalin hercegné ezzel a két szóval kommentálta az álló ovációt, amit Wimbledonban kapott

Katalin hercegnének a wimbledoni tenisztorna volt a második hivatalos megjelenése, mióta bejelentette, rákkal küzd. Vilmos herceg felesége imádja a teniszt, így mindenki reménykedett abban, hogy Djokovic és Alcaraz meccsén újra láthatjuk őt. A Centre Court közönsége úgy fogadta Katalin, ahogyan a legnagyobb sztárokat szokás: állva tapsolták.

Egy szájról olvasó elárulta, mit mondott Katalin hercegné, mikor hatalmas taps közepette elfoglalta a helyét a királyi páholyban. Jeremy Freeman szerint Katalin először azt mondta Saroltának, hogy „gyere ide", és megmutatta a kislánynak, hova üljön. Ezután köszönetet mondott a hölgynek, aki kísérte őket, majd tovább integetett a tömegnek. Közben azt mondta, „üdv" — így köszönt a nézőknek —, majd a mellette ülő hölgyhöz fordult, és azt mondta, hogy „annyira édes".

A walesi hercegné is részt vesz a királyi család nyaralásán Balmoralban

Vilmos herceg és felesége augusztusban csatlakozik a királyi család többi tagjához az éves nyári vakációra Balmoralba. Katalin hercegné már fél éve visszavonult a nyilvánosságtól betegsége miatt, és augusztus 4-től az egész királyi család ezt teszi egy időre, szabadságra mennek.

 


 



 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.