Katie Holmes egy férfi oldalán ragyog - Fotó

Katie Holmes
WireImage/CHANEL Tribeca Festival Artists Dinner - Dimitrios Kambouris
buli katie holmes férfi koncert
A színésznőt ritkán láthatjuk ilyen felszabadultnak. Katie Holmes csak úgy ragyog, ráadásul egy férfi oldalán.

A 45 éves Katie Holmes egy fergeteges estén van túl, amiről fotót is posztolt Instagram-oldalára. A Dawson és a haverok egykori sztárja ritkán engedi el így magát.

Katie Holmes
Katie Holmes ragyogott egy férfi oldalán
Forrás: Daniele Venturelli/Getty Images/Filming Italy 2024 - Day 4 - Red Carpet

Katie Holmes kikapcsolódott

Katie Holmes kirúgott a hámból. A színésznő a Dave Matthews Band koncertjén vett részt a New York állambeli Northwell Jones Beach Theaterben. Katie - aki egyedül neveli Tom Cruise-zal közös kislányukat - az Instagramon osztott meg két fekete-fehér fotót a koncertről: a jegyét és egy közös képet az 57 éves Dave Matthews-szal és a 65 éves dobossal, Carter Beauforddal. A posztot a következő képaláírással tette közzé: "Köszönöm @davematthewsband ezt a csodálatos estét!" 

Katie Holmes
Katie Holmes az 57 éves Dave Matthews-szal és a 65 éves dobossal, Carter Beauforddal
Forrás: Instagram/Katie Holmes

Látszik, hogy a színésznő valóban csodásan érezte magát a koncerten, az pedig csak hab a tortán, hogy a banda egyik dala, Lover Lay Down annak idején a Dawson és a haverokban is felcsendült. A rajongók természetesen odavoltak azért, hogy a kedvenceiket egy fotón látják.  "Annyira vicces! Az összes egyetemi emlékem egy helyen" - írta az egyik hozzászóló. 

"Ez annyira 90-es évek" - szólt egy másik komment. A nosztalgia egyből átjárta Katie Holmes rajongóit. Az is kiderült, hogy habár a színésznőnek ülőhelye volt, a koncert közben lement tombolni a közönséggel. A szemtanúk szerint egyedül mulatott, de hihetetlenül jól érezte magát. 

Íme, a dal, ami az ikonikus sorozatban is felcsendült:

Kati Holmes-nak egyre több szabad estéje lehet

A színésznő kislánya, Suri felnőtt nő lett, nemrég betöltötte a 18. életévét és már az egyetemre készül, vagyis Katie Holmes estéi egyre többször lesznek szabadok. Surinak ráadásul már barátja is van, akivel szemérmetlenül csókolózik a nyílt utcán: az sem zavarja, hogy a lesifotósok árgus szemekkel követik minden lépését.

Mint ismert, Suri Cruise az édesapja nélkül nőtt fel, évek óta nem találkoztak és nem is beszéltek egymással Tom Cruis-zal, bár a bennfentesek szerint a kislány sokkal jobban járt így. Suri már apja nevét is eldobta, de nem ő az egyetlen ilyen sztárcsemete: Brad Pitt gyerekei is így tettek.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.