Lady Gaga megható videóban erősítette meg eljegyzését Michael Polanskyval

"House Of Gucci" New York Premiere
Patrick McMullan via Getty Image/"House Of Gucci" New York Premiere - Michael Ostuni
eljegyzés videó Lady Gaga
Izgalmas hírt osztott meg az énekesnő a 2024-es párizsi olimpián: Lady Gaga és szerelme eljegyezték egymást! Egy videó is bejárta az internetet, amelyen a popdíva vőlegényeként mutatja be szerelmét a francia miniszterelnöknek.

A nagyszerű hírt Lady Gaga egy kötetlen beszélgetés során árulta el, amikor a francia miniszterelnöknek, Gabriel Attalnak bemutatta vőlegényét a 2024-es párizsi olimpián. Már korábban többször felröppentek a pletykák, hogy „eljegyezték” az énekesnőt, de eddig még egyik fél sem erősítette vagy cáfolta meg a hírt.

Lady Gaga
Lady Gaga és szerelme eljegyezték egymást
Forrás: GC Images

Lady Gaga videóban erősítette meg az eljegyzését

Egy TikTok videóban, amit Attal július 28-án, vasárnap posztolt, Gaga hallhatóan „vőlegényemként” mutatta be Michaelt, miközben együtt nézték az úszószámokat. 

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original - Gabriel Attal

Az eljegyzésükről szóló pletykák először 2023 áprilisában láttak napvilágot, amikor Lady Gagát egy hatalmas eljegyzési gyűrűvel fotózták le. Pár nappal később egy másik forrás megerősítette, hogy Gaga és Michael már az esküvőről beszélgetnek, ami valószínűleg ősszel vagy a következő év elején fog megtörténni.

Mielőtt tovább léptek volna, a pár rövid időre szétvált, hogy tisztázzák jövőbeli terveiket, ami most már a gyermekvállalást is magában foglalja. 

Gaga és Michael túl vannak néhány hullámvölgyön, de rájöttek, hogy jók együtt, és hogy összetartoznak

 – mesélte az informátor. „Gaga egy művész, aki az átlagtól teljesen eltérő színben látja a világot, míg Michael nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott. Ők egymás yin és yangja.”

Lady Gaga terhes?

Néhány héttel ezelőtt felröppent a hír, miszerint a popdíva gyereket vár, egy friss fotón ugyanis gyanúsan gömbölyödött a hasa. Lady Gaga a közösségi oldalán tisztázta, hogy várandós-e. A 24 órán keresztül elérhető Insta-sztorijában közölte, hogy „nem terhes”, egy nem túl barátságos fotót is mellékelve, valamint a TikTokra is feltöltött egy videót.

Olimpiai nyitóünnepség: Lady Gaga előadása kiakasztotta az embereket

Gaga és szerelme jelenleg Párizsban tartózkodik, mivel az énekesnő az olimpiai nyitóünnepség, de nem mindenkinek nyerte el a tetszését az, amit láttak. Lady Gaga a Szajna partján adta elő a Mon Truc en Plumes című dalt, 320 000 izgatott nézőnek. Az énekesnő egy kabaré stílusú előadással készült, természetesen francia nyelven. És bár sok kritika érte, bőven voltak olyanok is, akiknek tetszett Lady Gaga fellépése.  „Lady Gaga lenyűgöző volt” - írta le vélményét egy rajongó. Az énekesnő mindenesetre megtisztelve érzi magát, hogy felkérték, lépjen fel az olimpiai nyitóünnepségen.


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.