Lisa Kudrow kitálalt: ezt gyűlölte a Jóbarátokban - Azóta is kísérti

Lisa Kudrow és Jennifer Anniston a Jóbarátokban
Collection ChristopheL via AFP/© Warner
nevetés Jóbarátok stúdió Lisa Kudrow
Két évtizeddel azután, hogy leadták a a Jóbarátok utolsó epizódját, a színésznő bevallotta, mi az, amit egyáltalán nem szeretett benne. Lisa Kudrow szerint ez a körülmény nem volt ideális.

Lisa Kudrow a Jóbarátok című sorozatban egy igazán bohókás, egyedi jelenséget alakított, méghozzzá Phoebe Buffay-t. A színésznőnek rengeteg  könnyfakasztóan vicces jelenete volt az évek alatt és köztudott, hogy habár minden szereplő imádta a sorozatot, azért nem szerettek benne mindent. Lisa Kudrow most elárulta, mi volt az, amit ő ki nem állhatott. Ez azóta is kísérti.

Lisa Kudrow a Jóbarátokban, 1. évad
Lisa Kudrow a Jóbarátok első évadában
Forrás: Photo12 via AFP

Ezt nem szerette a Jóbarátokban Lisa Kudrow

Lisa Kudrow két évtizeddel az elképesztően sikeres sorozat utolsó epizódjának leadása után bevallotta, mi az, ami nagyon irritálta őt a Jóbarátokban. Ez nem más, mint a stúdióközönség nevetése. Elmondása szerint ez még mindig kísérti őt.

Erről egy podcastban nyilatkozott a színésznő és azt is elmagyarázta, miért voltak ilyen érzései. "Bosszantott, mert túl sokáig nevettek. Nem volt olyan vicces" - magyarázta. "Ezért. 

Nem volt őszinte reakció, és ez irritált engem." 

Majd így folytatta: "Néha csak kinéztem, ha túl sokáig nevettek, és azt mondtam, 'ugyan már'. Tényleg dühös voltam." Az Emmy-díjas színésznő, aki Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Courteney Cox és Matthew Perry mellett játsztott, és Phoebe Buffay-t alakította, a továbbiakban kifejtette, hogy a műsoruk "nem a stúdióközönségnek készült".

"Az otthoni tévénézők számára készült. Őket szolgáltuk"

 - hangsúlyozta. "Ha ez egy színdarab lett volna - igen, nevessetek, ameddig csak akartok! Én meg majd kitalálok valamit, amivel lefoglalhatom a karakteremet, várva a folytatást, az rendben van. De ez forgatás volt, és csak úgy álltam ott." 

Kudrow azt mondta, hogy a zajongás miatt olyan "utálatos dolgokat" kellett csinálnia, mint például bólogatni, mintha azt mondaná: "Ez az! Ezt én mondtam!" Majd megjegyezte, hogy a felvételek előtt kifejezetten azt tanácsolják a nézőknek, hogy ne csináljanak "semmi ilyesmit." Az egygyermekes anyuka, aki Michel Stern felesége, azt is elárulta, hogy "hat-nyolc órát" vett igénybe a kedvelt műsor egy félórás epizódjának a forgatása.

Lisa Kudrow azt is elárulta, hogy nemrég elkezdte ismét megnézni a Jóbarátok epizódjait, de csak azért, hogy életben tartsa elhunyt színésztársa, Matthew Perry emlékét. Elmondta, hogy az epizódok megnézése lehetővé tette számára, hogy megünnepelje Perryt, aki októberben, 54 éves korában hunyt el: "Őszintén szólva, nem voltam képes megnézni, mert túl kínos magadat bámulni. De ha Matthew-ról van szó, akkor megteszem, akkor rendben van" - mondta. "Ez azt ünnepli, hogy milyen vicces volt - és ez az, amire emlékezni akarok".

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.