Nicolas Cage: "Nem gondoltam, hogy 3 gyerekem lesz 3 anyától"

Getty Image/WireImage/Dominique Charriau -
sztárcsalád nicolas cage gyerekek
A színész magánélete és családi állapota még Hollywoodban is ritkaságszámba megy. Hiszen Nicolas Cage 3 gyereke 3 különböző nőtől született.

A színész maga se gondolta volna, hogy így alakul majd a magánélete. Nicolas Cage kendőzetlenül beszélt az apaságról és három gyerekével való kapcsolatáról, akik három különböző anyától születtek.

Nicolas Cage
Nicolas Cage idén töltötte be a hatvanat. Forrás: Getty Images/FilmMagic/Jeff Kravitz

Vajon vállal-e még gyereket a 60 éves Nicolas Cage?

Az Oscar-díjas színész legidősebb fia Weston Christina Fulton színésznővel közös gyereke. Középső fia Kal-El, aki Alice Kimtől, Cage második feleségétől született. Legifjabb gyereke August anyja pedig Riko Shibata, aki Nicolas Cage jelenlegi felesége. "Eredetileg nem ezt gondoltam, hogy ez fog történni, amikor szerelmes lettem vagy megházasodtam - hogy három gyerekem lesz három anyukától -, de így alakult" - fogalmazta meg Cage egy nemrégiben adott interjújában. Szerinte mindhárom gyerek más karakter, így más fajta figyelmet is igényelnek a híres apjuktól. Két fia után, akik immár felnőtt férfiakká cseperedtek, kislánya újfajta érzéseket hozott számára. Bevallotta hogy őt jobban félti, többet aggódik, mint korábban a fiaiért. Rendkívül izgatottan várta, hogy harmadik gyereke megszülessen. "Apának lenni ... Hogy is mondjam? Olyan, mint a légzés. Minden róla szól." Nicolas Cage egyébként négyszer házasodott eddig, 2019-ben Erika Koikével kötött házassága azonban mindössze négy napig tartott. 

A színész bármit hajlandó megtenni azért, hogy a gyerekeit boldoggá tegye

Minnie Driver színésznő korábban az Instagram oldalán tett közzé egy kedves történetet, amelyben arról írt, hogy Nicolas Cage fia képzeletberi barátjának is vásárolt repjegyet. A legtöbb rajongója ezt pozitívan fogadta, bár többen kifejezték nemtetszésüket is a történet kapcsán.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.