Megszólalt egy bennfentes: így van Sandra Bullock egy évvel a párja halála után

Special Screening Of 'The Lost City' In London, Sandra Bullock 2022
AFP -
gyász sandra bullock amiotrófiás laterálszklerózis
A színésznő élettársa, Bryan Randall fotós 2023-ban halt meg az ALS-szel (amiotrófiás laterálszklerózis) folytatott, több évig tartó küzdelme után. Sandra Bullock egy éve él szeretett társa nélkül, és egy bennfentes most elárulta, hogyan küzd meg a hétköznapokkal.

Sandra Bullock a hírek szerint "jól van". A színésznő életének fontos mérföldkövéhez érkezett, tegnap, július 26-án ünnepelte 60. születésnapját. Már majdnem egy éve annak, hogy az Oscar-díjas színésznő bejelentette, hogy Bryan Randall - akivel 2015 óta alkotott egy párt - 57 évesen meghalt az ALS-szel folytatott hároméves küzdelem után. Randall halálhíre másfél évvel azután érkezett, hogy Bullock nyilvánosan közölte, szünetet kell tartania a karrierjében, hogy több időt tölthessen a családjával - köztük két gyermekével, akik most 11 és 14 évesek.

New York City - June 5, 2018,Sandra Bullock, Bryan Randall
Sandra Bullock és párja, Bryan Randall 2018-ban
Forrás: Getty Images

„Most már jól van. A gyerekei csodálatosak. Nagyon boldog, hogy anya lehet" - mondta egy informátor, aki jóban van Bullock egyik legjobb barátnőjével, Jennifer Anistonnal. „A barátai megadták neki azt a támogatást, amire szüksége volt Bryan betegsége alatt és utána is. Hálás a sok szeretetért" - teszi hozzá a forrás. „Mindenki segített Bryan halála után, hogy jobban legyen."

Randall halála előtt Bullock két filmen dolgozott. A 2022-es A gyilkos járat és Az elveszett város című filmekben szerepelt is, és producer is volt. Egy interjúban azt mondta két éve, hogy Az elveszett város forgatása alatt már tudta, hogy ez lesz egy ideig az utolsó filmje.

Mi az az ASL?

Az ALS az akaratlagosan mozgatható izmokat, illetve az agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek végzetes pusztulásával járó betegség. A kór következtében az izmok és az idegek elsorvadnak, a beteg lassan mozgásképtelenné válik, végül a légzőizmai is leállnak. A betegség 1939-ben vált széles körben is ismertté, amikor a New York Yankees baseballcsapatának legendás játékosa, Lou Gehring feladta az ALS-betegséggel vívott harcot. Nagyjából világszerte 100 000 emberből átlagosan 5-en szenvednek az ALS-ben, az esetek előfordulásának gyakorisága sajnos egyre csak nő. Az ALS genetikailag öröklődhet, és nem válogat, bármilyen életszakaszban kialakulhat.

Sandra Bullock visszatér

Sandra Bullock nemrég jelezte, hogy tervezi a visszatérést. Májusban, amikor a Keanu Reeves-szel közös Speed című filmjének 30. évfordulóját ünnepelték, egy podcastben azt mondta, újabb közös filmet terveznek, és már nem is kell rá soká várni.

Mielőtt meghalok, mielőtt elhagyom ezt a bolygót, Keanunak és nekem csinálnunk kell még valamit a kamera előtt.

Előtte azonban Bullock újra összeáll Nicole Kidmannel, hogy elkészítsék a legendás Átkozott boszorkák című 1998-as romantikus fantasy folytatását.

„Igen, benne leszek. És Sandy is benne lesz. Ennyi" - mondta Kidman korábban. „Még sok mindent el kell mesélnünk, ezért is mondtuk, hogy oké, elég érdekes, hogy ezt megtehetjük."

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.