Shakira elképesztő show-ja: a Copa America-döntőjének félidejében robbantotta fel a pályát - VIDEÓ

Argentina v Colombia - CONMEBOL Copa America USA 2024: Final
Getty Images/Argentina v Colombia - CONMEBOL Copa America USA 2024: Final - Maddie Meyer
koncert Copa America videó Shakira
A kolumbiai énekesnő lenyűgöző koncerttel örvendeztette meg a rajongókat a Copa America döntőjének szünetében, ahol Argentína és Kolumbia mérkőzött meg egymással a Miami Gardens-i Hard Rock Stadionban, Floridában, vasárnap. Shakira egy ezüst, csillogó ruhában tündökölt a színpadon.

Hatalmas show-t csinált Shakira  a Copa América döntőjének félidejében: a kolumbiai énekesnő semmit sem bízott a véletlenre, a produkció szerves része volt egy nagy nőstényfarkas, mesterséges intelligencia elemeket is láthattak a nézők, valamint lebegő járműveket is. 

Shakira
Shakira egy 10 perces koncerttel kápráztatta el a Copa-America döntő nézőit
Forrás: Getty Images/Argentina v Colombia - CONMEBOL Copa America USA 2024: Final

Shakira elképesztő show-ja: a Copa América-döntőjének félidejében robbantotta fel a pályát

A Miamiban élő kolumbiai énekesnő a döntő félidejében egy 10 perces mini koncertet adott elő, azonban a látvány, a különféle elemek és Shakira elképesztő energiája gondoskodott arról, hogy a rajongók úgy érezzék, mintha egy két órás koncerten vettek volna részt. 


 

Shakira hamarosan világkörüli turnéra indul, amely november 2-án kezdődik a kaliforniai Palm Desertben található Acrisure Arénában; ez az első turnéja 2018 óta.

"Azt hiszem, ez lesz a legnagyobb karrierem során. Ez lesz a leghosszabb is"-  hozzátette, hogy koncertjei általában körülbelül 90 percesek, de ezeket az előadásokat valamivel több mint két órásra tervezi.

Shakira és Gerard Piqué válása: "Soha nem szenvedtem még ennyire"

A kolumbiai énekesnő és Gerard Piqué exfocista válása 2022-ben került nyilvánosságra, miután 11 évig voltak együtt. Shakira szerint a családjára és a karrierjére gyakorolt hatás miatt döntött a válás mellett, és most újra szabadnak érzi magát. Két gyermekük van, Sasha és Milan, akiknek a közös felügyelete miatt egy megállapodást kötöttek. Ennek értelmében Shakira Miamiba költözik a fiaikkal, míg Piqué látogatási jogokat kap, és bármikor találkozhat velük.
Shakira nyíltan beszélt korábbi érzéseiről is: „Soha nem szenvedtem még ennyire, és ez időnként megakadályozott abban, hogy működjek” osztotta meg „Olyan érzésem volt, mintha valaki lyukat szúrt volna a mellkasomba” - tette hozzá. 

Most már nincs férjem, de igen, a férjem visszahúzott engem.(...) Most szabad vagyok! Most már tényleg tudok dolgozni!” - osztotta meg őszintén Jimmy Fallonnal a The Tonight Show-ban.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.