Shakira bődületes összeget kapott tátikájáért a Copa America döntőjében: kapja is az ívet érte

Shakira
Getty Images/ - Carmen Mandato
playback Copa America Shakira
Az énekesnő lépett fel a Copa America 2024-es döntőjének félidejében, de nem aratott osztatlan sikert a produkciója. A rajongók arra gyanakszanak, hogy Shakira nem élőben énekelt.

A miami Hard Rock Stadionban lépett fel Shakira a az Argentína-Kolumbia összecsapás félidejében. Ez volt az első alkalom, hogy a Copa America bajnoki címért zajló mérkőzés félidejében a Super Bowl stílusában zenei showműsort rendeznek. Sajtóértesülések szerint az énekesnő hatalmas összeget zsebelt be, de a rajongóknak van problémája az előadásával: playbackre gyanaksznak.

Shakira playback
A rajongók szerint Shakira előadása playback volt
Forrás: Getty Images/Buda Mendes

Rengeteg pénzért tátikázott Shakira a Copa America döntőjében

Már azelőtt felháborodtak az emberek azon az összegen, amit Shakira a Copa America félidei előadásáért kapott, mielőtt látták volna a produkciót. A Super Bowl Halftime Show-jához hasonlóan, idén először ennek a mérkőzésnek a félidejében is zenei produkcióval szórakoztatták a közönséget, Shakira kapta a megtisztelő felkérést. Valamivel több mint 5 perces produkciót adott elő, a legismertebb számait vonultatta fel az énekesnő, tette mindezt sajtóértesülések szerint 2 millió dollárért, ami körülbelül 700 millió forint. 

Az eredetileg 25 percesre meghirdetett műsor végül sokkal kevesebb lett - mivel az is felháborodást váltott ki, hogy egy ilyen hosszú szünet milyen hatással lenne a focisták állapotára -,  és sokak számára nem volt kielégítő a kolumbiai énekesnő előadása, amelyben mindössze 4 szám csendült fel, a Hips Don't Lie, a Te Felicito, a TQG és a Punteria. A közösségi médiában sokan kritizálták Shakira műsorát, amiért egyértelműen nem élőben énekelt, a rajongók playbackre gyanakszanak, mivel a zene pontosan úgy szólt, mint a stúdióverzió esetében. Ha ez nem lenne elég, a szemfülesek azt is megjegyezték, hogy egy "újrahasznált" produkcióról van szó, ugyanis az egész nagyon hasonlított a néhány évvel ezelőtti Super Bowl-showjára, mind a koreográfiában, mind a dalok kiválasztásában.

Shakira a válása után újra szabad

Válása után újra szabad. Shakira őszintén vallott jelenlegi érzéseiről Jimmy Fallonnak a The Tonight Show-ban. A kolumbiai énekesnő és Gerard Piqué exfocista válása 2022-ben került nyilvánosságra, miután 11 évig voltak együtt. Shakira szerint a családjára és a karrierjére gyakorolt hatás miatt döntött a válás mellett, és most újra szabadnak érzi magát, elmondta, úgy érezte, hogy a férje visszahúzza őt. "Soha nem szenvedtem még ennyire, és ez időnként megakadályozott abban, hogy működjek" – osztotta meg.  "Olyan érzésem volt, mintha valaki lyukat szúrt volna a mellkasomba" - tette hozzá. 
 

Nézd meg és döntsd el, szerinted is playbackről van-e szó:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.