Sydney Sweeney saját magát alázza meg: rengeteg gúnyos megjegyzést kapott

eufória sorozat tükörszelfi gúny Sydney Sweeney pikáns fotó
A színésznő minap készült tükörszelfii nem arattak osztatlan sikert. Sydney Sweeney kihívó képei miatt kommentelők kereszttüzésbe került.

Sydney Sweeney - bár állítólag nem az ő műfaja - a minap egy csomó kihívó tükörszelfit posztolt az Instagramjára. Hogy mi volt képek célja nem tudni, de biztosan nem az, hogy kigúnyolják. 

Sydney Sweeney - 2024 People’s Choice Awards
Sydney Sweeney tükörszelfii nem arattak osztatlan sikert 
Forrás: Northfoto

Márpedig ez történt: az Eufória bombanőjét nem kímélték a kommentelők, azzal vádolják, hogy túlszexualizálja magát a tükörszelfikkel, ami nem biztos, hogy jót tesz az imidzsének és teljesen felesleges is. 

 

A The Hollywood Reporternek adott 2022-es interjúban Sydney őszintén beszélt arról, mi a véleménye arról, hogy szexszimbólumnak nevezték. "Az emberek elfelejtik, hogy egy karaktert alakítok" - mondta akkor az Eufória sorozat kapcsán a félmeztelen jeleneteiről beszélve.

Az azonban tény, hogy a színésznő azóta sem szégyellős, még tavaly döntött úgy, hogy fehérneműmodellnek áll és ezzel rengeteg követőt szerzett. Az Eufória után Sydney a Szeplőtlen című filmmel - Cecilia apáca szerepével  - robbant be amelynek főszereplője és producere is egyben. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.