Tom Cruise ritkán látott fiával sétálgatott Londonban — pedig most Surival kellene lennie

Tom Cruise
Mike Coppola
apa-fia Connor Cruise kapcsolat Tom Cruise közös program
Nem gyakran látni együtt a Mission Impossible sztárját és gyermekeit, a színész igyekszik rivaldafényen kívül tartani velük a kapcsolatot. Pénteken azonban úgy tűnik, kivételt tett: Londonban látták az első házasságából származó, Nicole Kidmannel közösen örökbe fogadott fiával, Connorral.

Bár második házasságából született, Katie Holmes-szal közös, éppen érettségiző lányával úgy tűnik, elhidegültek egymástól, fiával továbbra is remek kapcsolatot ápol a világsztár. Az elmúlt évtizedekben, amióta Connort örökbe fogadták Nicole Kidmannel — a válásuk ellenére is —, folyamatosan tartotta a kapcsolatot a fiával Tom Cruise, s noha nem jellemző, hogy az apa-fia programok a nagy nyilvánosság előtt előtt zajlanának, egyszer-egyszer mégis készül róluk néhány paparazzi fotó.

Tom Cruise és fia, Connor Cruise
Tom Cruise sok időt tölt a fiával, Connorral
Forrás: Getty Images via AFP/2015 Getty Images

Tom Cruise fia apjához hasonlóan szcientológus

A Mission Impossible sztárját és fiát London központjában látták, ahogy a helikopterleszállóhoz érkeztek. A 29 éves fiút 2015-ben fogadta örökbe Tom Cruise és akkori felesége, Nicole Kidman. A Dj-ként dolgozó fiúnak van egy nővére is, Isabella. A színész mindkettejükkel jó kapcsolatot ápol, ami nem csoda, hiszen, apjukhoz hasonlóan, mindketten szcientológusok. Erről korábban édesanyjuk azt mondta: „Felnőttek, képesek meghozni a saját döntéseiket. Úgy döntöttek, hogy szcientológusok lesznek, nekem anyaként az a dolgom, hogy szeressem őket” — nyilatkozta a színésznő.

 

Mindeközben a 18. életévét betöltött, Katie Holmes-szal közös lánya, Suri nem tartja a kapcsolatot apjával, sőt, mostanra a vezetéknevét is elhagyta, és anyja középső nevére, Noelle-re cserélte.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.