Vilmos herceg nyilvánosan káromkodott az Eb-döntő után: ezt olvasták le a szájáról

Spain v England: Final - UEFA EURO 2024
Getty Images/Spain v England: Final - UEFA EURO 2024 - Ian MacNicol
Európa-bajnoki döntő káromkodás Vilmos herceg
Nem volt jó kedvében, miközben vasárnap este nézte az Európa-bajnokság döntőjét. Az angolok vereségét követően Vilmos herceg türtőztette magát, de egy csúnya szó elhagyta a száját július 14-én Berlinben.

Vilmos herceg nagyobbik fiával, György herceggel együtt vett részt a 2024-es Európa-bajnokság döntőjén, ahol Anglia 2-1-es vereségett szenvedett Spanyolországtól. Az angolok újabb nagy trófea utáni várakozása így már 60 évre nyúlik vissza, a következő tornára 2026-ban kerül sor. Úgy tűnik, hogy a királyi család tagjai sem voltak túl elégedettek a pályán látottakkal, ugyanis egy szájrólolvasó elárulta, hogy Vilmos herceg mit mondott egy feszült beszélgetés során a meccs után.

Vilmos herceg
Vilmos herceg György herceggel együtt nézte végig a vasárnapi Európa-bajnokság döntőjét Berlinben
Forrás: Getty Images/Spain v England: Final - UEFA EURO 2024

Vilmos herceg nyilvánosan káromkodott

A 42 éves herceg lelkesen szurkolt legidősebb fiával, György herceggel Berlinben. Vilmos arcáról azonban eltűnt a jókedv, amikor egy nő odament hozzá beszélgetni. Vilmosnak nem volt ínyére a dolog. Nicola Hinking szájrólolvasó el is árulta, hogy mit mondott a herceg

Vilmos nem akart hosszan beszélni, csak annyit mondott, hogy 'már kérték'. Amikor leült, halkan azt mormolta maga elé, hogy 'sausage'.

Ez egy enyhe káromkodásnak felel meg, magyarul az "idióta" lehet a legmegfelelőbb fordítása. 

Így szurkolt az Eb-döntőn Vilmos és György

Vilmos herceg a labdarúgó-szövetség elnöke és elkötelezett futballrajongó, világos volt, hogy nem akar lemaradni a döntőről, főleg, hogy egyéb elfoglaltságai miatt Dortmundban nem tudta megnézni, amint Anglia legyőzi Hollandiát az elődöntőben. A játék alatt Vilmost és György herceget láthattuk nagyon szomorúnak és nagyon boldognak is, a két trónörökös nagyon ki akarta szurkolni a győzelmet, Vilmos ujjongott és a levegőbe csapott, amikor a csapata gólt szerzett.

Vilmos Eb-döntőn való részvételét a múlt hét elején erősítették meg. György herceg megjelenésére számítani lehetett ugyan, ennek ellenére hatalmas meglepetés volt, és nagy örömmel töltötte el a rajongókat. A kis trónörökös, aki a jövő héten ünnepli 11. születésnapját, szüleihez hasonlóan nagy sportrajongó. A döntő után Vilmos herceg a hivatalos közösségi oldalain üzenet azt az angol csapatnak, ezt írta: „Ezúttal ennek egyszerűen nem így kellett volna lennie. Még mindig nagyon büszkék vagyunk rátok. Hajrá, Anglia. W."

Nem csak Vilmosnak és Györgynek volt hivatalos elfoglaltsága vasárnap, a walesi hercegné kislányával, Saroltával Wimbledonban tette tiszteletét a férfi egyes döntőn:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.