A Bridgerton 4. évada: kiderült, ki játsza majd Benedict Bridgerton szerelmét

Luke Thompson, Benedict Bridgerton
https://www.instagram.com/luketroom/ -
Netflix Bridgerton A Bridgerton család
Források szerint Yerin Ha fogja azt a Sophie Beckettet játszani a Netflix sikersorozatának következő évadában, akiben a Benedict Bridgerton megtalálja az igazit. Ahogy azt már korábban bejelentették, a 4. évad a másodszülött Bridgerton fiú (Luke Thompson) szerelmi történetét meséli el, és Julia Quinn harmadik regényének, a Tisztességes ajánlat eseményein alapul.

A Netflix és a Shondaland képviselői nem kívánták kommentálni a Variety értesüléseit, nem reagáltak a lap megkeresésére.

Az évaddal kapcsolatos közlemények szerint a Bridgerton negyedik évada a bohém második fiúra, Benedictre összpontosít. Annak ellenére, hogy idősebb bátyja, és két fiatalabb testvére is boldog házasságban él, Benedict nem szívesen állapodna meg - egészen addig, amíg nem találkozik az édesanyja álarcosbálján egy elbűvölő nővel, akit csak úgy neveznek a sorozatban, hogy Lady in Silver, azaz a nő ezüstben. A regényben ő Sophie Beckett egy gróf és annak egyik szobalányának törvénytelen lánya. Sophie az apja házában nevelkedett, bár az sosem ismerte el nyilvánosan lányának.

Luke Thompson, Benedict Bridgerton
Luke Thompson Benedict Bridgerton szerepében
Forrás: https://www.instagram.com/luketroom/

A Beckett lány szerepét a hírek szerint Yerin Ha kapta meg. Őt a közönség leginkább a Halo videojátékok adaptációjából ismerheti. A sorozat mindkét évadában feltűnt Kwan Ha szerepében.

Yerin Ha, Bridgerton, Benedict szerelme
Forrás: Getty Images via AFP

A Bridgerton 3. évada két részletben jelent meg a Netflixen 2024 májusában, majd júniusában. Már 2012-ben biztos volt, hogy lesz negyedik évad, de úgy tűnik, azon túl is folytatódik a sorozat, hiszen a Bridgerton a Netflix történetének egyik legnépszerűbb sorozata lett. Csak a 3. évad eddig több mint 103 millió megtekintést gyűjtött be annak ellenére, hogy csak néhány hónapja elérhető.

Elois Bridgerton történetére még nem kíváncsiak a rajongók

Körülbelül egy hónapja olyan hírek is felröppentek, miszerint egy újabb spin-off van készülőben, aminek a Bridgerton család központi figurája, Eloise lenne a főszereplője. A legtöbbek szerint azonban  ez nem lenne jó hatással a népszerű sorozat folytatására. 

Eloise Bridgerton az egyik legfontosabb karakter a sorozatban. Nem csupán egy háttérszereplő, hanem egy központi figura, aki nagyban hozzájárul a fő cselekményhez. A legtöbben azon a véleményen vannak, hogy ha Sarolta királynőhöz hasonlóan ő is spin-offot kapna, az tönkretenné az egész sztorit. A rajongók szerint Eloise története még nem igazán bontakozott ki, a karakterfejlődése fontos része a következő évadoknak. 

A Bridgerton harmadik évada azzal a lehetősggel zárul, hogy Eloise beutazhatja a világot, kezdve Skóciával. Ez a történeti szál ugyan jó bevezetést adhat egy spin-off számára, de Eloise különálló kalandjai végső soron megzavarnák a fő történetszálat. Ha Eloise saját sorozatot kapna, majd visszatérne a Bridgertonba, a nézőknek mindkét show-t követniük kellene, hogy megértsék a teljes képet. A Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet sikere azt mutatta, hogy van igény a Bridgerton univerzum kiterjesztésére, de anélkül, hogy ez megzavarná a fő cselekményt. Eloise helyett Violet és Edmund története, valamint más karakterek, mint Lady Danbury vagy Will és Alice szerelmi története érdekes és koherens spin-off lehetőségeket kínálnának.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.