Brad Pitt és George Clooney barátsága: ez vetett véget a szoros kapcsolatnak

Celebrity Sightings In New York City - February 14, 2023
GC Images/Celebrity Sightings In New York City - February 14, 2023 - James Devaney
barátság Brad Pitt George Clooney
A két színész kapcsolata egykor Hollywood egyik legikonikusabb barátságaként volt ismert. Az 1990-es évek végén és a 2000-es évek elején Brad Pitt és George Clooney nemcsak a filmvásznon, hanem az életben is szoros barátságot ápolt, amit közös filmjeik és vörös szőnyeges megjelenéseik is alátámasztottak. Azonban, mint minden kapcsolat, az ő barátságuk is megélt nehéz időszakokat, különösen az elmúlt évtizedben.

A barátságukban bekövetkezett törés egyik fontos állomása George Clooney és Amal Alamuddin 2014-es esküvője volt. Brad Pitt és akkori felesége, Angelina Jolie, akik épp Máltán forgattak, nem jelentek meg a nagy napon Velencében, sokak meglepetésére. Bár Clooney korábban azt tervezte, hogy Pitt lesz az esküvői tanúja, végül Rande Gerber, Clooney üzlettársa és Cindy Crawford férje, töltötte be ezt a szerepet. A hiányzást a forgatási kötelezettségekkel magyarázták, de sokan úgy vélték, hogy a valódi ok Angelina Jolie és Amal Alamuddin között feszülő, meg nem erősített rivalizálás lehetett.

Brad Pitt, George Clooney, Amal Clooney
A feleségek miatt ment tönkre Brad Pitt és George Clooney barátsága?
Forrás: Getty Images

Brad Pitt és George Clooney barátsága a feleségek miatt ment tönkre?

Angelina Jolie és Amal Alamuddin között sosem alakult ki szoros kapcsolat, amit sokan annak tulajdonítanak, hogy a két nő között látszólagos rivalizálás alakult ki. Jolie, aki már korábban is humanitárius munkásságáról volt ismert, állítólag féltékenyen figyelte Amal sikereit, aki a nemzetközi emberi jogok területén ért el kiemelkedő eredményeket. Ezen kívül Jolie barátai azt állították, hogy a színésznő nem volt megelégedve azzal, hogy Amal egyre több figyelmet kapott a médiában. Ezen feszültségek közepette nem meglepő, hogy Pitt és Clooney barátsága is kihűlt.

De semmi sincs veszve...

Az évek során Pitt és Jolie kapcsolata véget ért, ami szintén hatással volt Pitt és Clooney barátságára. Azonban úgy tűnik, hogy a két hollywoodi ikon közötti barátság az utóbbi időben újraéledt. Egy közös interjúban, amit a GQ magazinnak adtak, Pitt elismerte, hogy Clooney még mindig az a személy, akit felhív, ha nehézségei adódnak az életben. Clooney is megerősítette, hogy bár az életük során sok fordulatot megéltek, még mindig fontosnak tartják egymás támogatását.

Közös projekt hozhatja újra össze a barátokat

A barátság újraéledését a közelgő közös filmjük, a Két magányos farkas is jelzi, amelyben ismét együtt szerepelnek. A film nem csak egy újabb közös munka számukra, hanem egyfajta szimbóluma is a barátságuk megújulásának. A két színész a film producerei is, ami jól mutatja, hogy a szakmai és személyes kapcsolatuk újra erős alapokon nyugszik.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.