Az 54 éves Claudia Schiffer bomba formában van: apró fehér bikiniben mutatta meg tökéletes testét

AFP or licensors/German model Claudia Schiffer poses on the red carpet upon arrival to attend the world premiere of the film "Argylle" in central London on January 24, 2024. (Photo by HENRY NICHOLLS / AFP) - AFP
bomba test claudia schiffer videó születésnap
Görögországban nyaral az 54 éves egykori szupermodell, aki a születésnapját azzal ünnepelte, hogy megosztotta az interneten egy videót, amelyen bikiniben pózol. Claudia Schiffer joggal büszke a testére, 50 felett is hibátlan az alakja.

Claudia Schiffer egy lenyűgöző, bikinis videót osztott meg magáról, ezzel is bizonyítva, hogy 54 éves korában is olyan alakkal büszkélkedhet, amit harmincas nők is megirigyelnének.

World Premiere of 'Argylle' in London claudia schiffer
Claudia Schiffer 54 évesen is gyönyörű
Forrás: Anadolu via AFP/2024 Anadolu

Claudia Schiffernek három gyerek után is kifogástalan az alakja

A modell az 54. születésnapját azzal ünnepelte, hogy megosztott az interneten egy videót, amely a görögországi nyaralásán készült: a felvételen egy kétrészes fürdőruhában és egy pillangóval az ujjain pózol. A volt szupermodell és férje, a brit filmrendező Matthew Vaughn 22 éve él házasságban, három gyermekük született — ez utóbbi Claudia Schiffer alakján semmit nem rontott, a bomba forma nála 50 felett is adott.

Claudia korábban a születésnapja kapcsán így elmélkedett: „Szerintem a kort ünnepelni és tisztelni kell. Nem véletlenül hozatunk tortát és rendezünk partit a születésnapunkon, évről évre ugyanígy érzek az öregedéssel kapcsolatban”.

Férjével közös cége gyengélkedik, de még nem kell sajnálni a volt modellt

Férje, a Kingsman-filmek készítője, Matthew Vaughn sikertelen évet zárt a Marv Stúdióval, amelynek Claudia Schiffer a társtulajdonosa. A frissen benyújtott beszámolókból kiderül, hogy a gyártó cég tavaly 246,4 millió fontos forgalmat bonyolított le, és 77,4 millió fontos nyereséget termelt, annak ellenére, hogy legutóbbi, Argylle című filmjének kritikái nem voltak kedvezőek. Az Argylle a sztárszereplők és a 150 millió fontos gyártási költségvetés ellenére is bombaként robbant a mozipénztáraknál. A kémfilm — amelyet a kritikusok nemrég „a valaha készült egyik legrosszabb filmnek” neveztek — rengeteg sztárt vonultatott fel: Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Sam Rockwell, Catherine O'Hara, Sofia Boutella, Ariana DeBose, John Cena és Samuel L. Jackson mellé csatlakozott Dua Lipa is.

A hírek szerint 61 millió fontot öltek a film reklámozására.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.