David Beckham aprócska gatyában fürdőzik a yachtján Positano partjainál

David Beckham
Getty Images - Clive Brunskill
nyaralás positano David Beckham
A világhírű focistát Positano partjainál kapták lencsevégre, amint a yachtján egy apró fehér gatyában zuhanyozott. David Beckham feleségével, Victoriával utazott Olaszországba.

Az 49 éves David Beckham a jacht fedélzetén zuhanyozott, amikor paparazzik lefotózták őt egy apró fehér gatyában. A szemfülesek azt is kiszúrták, hogy a focista a feleségével élvezi az olasz napsütést.

David Beckham
David Beckham kisgatyában zuhanyzott az olasz partoknál
Forrás: Formula 1 via Getty Images

David Beckham közel 50 évesen is remek formában van

A Beckham család minden pillanatát kihasználja a nyári vakációnak, legalábbis erre utalnak azok a fotók, amelyek az elmúlt hetekben napvilágot láttak róluk. Nemrég Szardínia partjainál kapták őket lencsevégre, amint a focista feleségével kettesben töltötte az idejét, majd később csatlakoztak hozzájuk a gyerekeik is, ekkor már a francia partok szépségeiben gyönyörködtek. 

Most pedig Positano környékén ismét kettesben pihennek. Beckham a minap egy szál gatyában lett lefotózva, amint éppen zuhanyzott a luxus yachtján. Az bátran kijelenthető, hogy a focistán nem fog az idő. A róla készült kép megtekintéséhez kattints ide.

David Beckham aggódik: nehezen viseli, hogy kislánya már nem kicsi többé

David Beckham büszke négygyerekes apuka, és természetesen mindegyiküket szereti, de bevallottan különleges a kapcsolata egyetlen lányával, Harperrel. David Beckham kislánya azonban lassan tinédzser lesz, a futballsztár pedig nehezen viseli, hogy ilyen hamar felnőtt.
David állítólag érzelgősebb, mint valaha, különösen annak fényében, hogy Harper úgy tűnik, híres anyukája nyomdokaiba lép: imád mindent, ami a divattal és szépséggel kapcsolatos. "Az elmúlt néhány hónapban Harper tényleg elkezdett megváltozni" - árulta el egy bennfentes. "Sokkal többet öltözködik, sminkeli magát, megcsináltatja a haját, elmegy a barátaival szórakozni, és mindig a divatról és a szépségről beszélget az anyukájával. Bizonyos szempontból David visszavágyik azokra az időkre, amikor még kicsi volt" - tette hozzá a forrás. David Beckham az elmúlt években többször bebizonyította, hogy lánya kedvéért bármire hajlandó, még ruhát is varrt Harper játékbabájának.

 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.