Az ígéretből semmi sem lett: ezt vésette Ben Affleck Jennifer Lopez eljegyzési gyűrűjébe

válás Ben Affleck gyűrű Jennifer Lopez
Ben Affleck egy szívmelengető üzenetet vésett a gyűrűbe, amit a felesége ujjára húzott. A Jennifer Lopeznek tett ígéret azonban mára érvényét vesztette.

Hónapokig tartó találgatások után Jennifer Lopez hivatalosan is beadta a válókeresetet, szakítottak Ben Affleckkel. A pár válásának híre kedden (augusztus 20.) robbant ki, az énekesnő aznap nyújtotta be a dokumentumokat az ügyészségen. Sajtóértesülések szerint a pár nem kötött házassági szerződést, Lopez nem kér tartásdíjat és azt kérvényezte, hogy Afflecknek se ítéljék ezt meg. A válás okaként kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott az énekesnő.

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Jennifer Lopez és Ben Affleck 2012-ben, még boldogan
Forrás: Getty Images via AFP

A válás híre sokakat sokkolt, a Bennifer-sztori esetében mindenki szeretett volna hinni a tündérmesében, ám az egykori hangzatos szerelmi vallomások a történtek fényében mára kínosság váltak. Így van ez azzal a három szóval, amit Affleck vésetett Jennifer jegygyűrűjébe.

Amikor Affleck 2022. áprilisában megkérte Lopez kezét (másodszor is), egy gyönyörű, zöld gyémánt eljegyzési gyűrűt ajándékozott neki, amibe egy szívmelengető ígéretet gravíroztatott bele. Az énekesnő erről egy interjúban beszélt 2022-ben. Elárulta, hogy a gyűrűje belsejében ez áll: „Nem megyek sehova."

„Azért gravíroztatta ezt bele, mert így írta alá az üzeneteit, amikor újra beszélgetni kezdtünk” - mesélte a műsorvezetőnek. „Mintha azt akarta volna jelezni, hogy ne aggódjak, mindig itt lesz nekem."

Nos, úgy tűnik, Affleck nem tartotta be a szavát, a hangzatos ígéretből válás lett - Jennifer Lopeznek már a negyedik.

Jennifer Lopez és Ben Affleck nászútja

Lopez és Affleck 2022. júliusában Las Vegasban állt oltár elé, majd ugyanezen év augusztusában egy nagyszabású esküvői ceremónia következett Georgiában. Ezután Olaszországba, a Comói-tóhoz mentek nászútra, ahová a lesifotósok is követték őket, a róluk készült képeket pedig jó pénzért eladták a lapoknak. Afflecket ez állítólag teljesen kiborította. A színész „nem volt boldog, hogy paparazzik követték őket”. Affleck úgy tett, mintha ez meglepetésként érte volna - annak ellenére, hogy mindketten világsztárok.

A bennfentes azt is tudni véli, hogy amikor nem figyelték őket a fotósok, akkor is „alig beszéltek egymással, pedig életük legboldogabb időszakát élték". Ben elhitette Lopezzel, hogy megváltozott, de a szerepéhez nem tudta magát sokáig tartani, egy idő után megint több magánéletre vágyott, és problémát jelentett neki felesége hatalmas népszerűsége. 

@life.hu_official Hivatalos! Válik Jennifer Lopez és Ben Affleck! Két évig sem tartott a boldogságuk. J-Lo augusztus 20-án, a  második házassági évfordulójukon beadta a válókeresetet. #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou #benaffleck#jenniferlopez#válás#celebek#világsztár#botrány#life ♬ eredeti hang – life.hu_official - life.hu_official


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.