Jennifer Lopez és Ben Affleck válása: a színész hangulatingadozásai is szerepet játszottak a szakításban

Jennifer Lopez hangulatingadozás válás Ben Affleck
Az énekesnő augusztus 20-án adta be a válókeresetet, pontosan két évig volt Ben Affleck felesége. Jennifer Lopez döntésében a színész kiszámíthatatlan hangulatingadozásai is szerepet játszottak.

Az egymás iránt érzett hatalmas szerelem ellenére Ben Affleck szélsőséges és hirtelen hangulatváltozásai végül tönkretették a Jennifer Lopezzel való házasságát - árulta el egy informátor.

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Jennifer Lopez és Ben Affleck válása: a színésznek komoly hangulatingadozásai vannak
Forrás: Getty Images

„Az igazság az, hogy nagy volt a szerelem, de sajnos az is kiderült, hogy Bennek kiszámíthatatlan hangulatingadozásai vannak, és ezt nem tudta elrejteni a sajtó elől sem, bármennyire is próbálta” - mondta a forrás a People magazinnak, majd hozzátette „a boldogságból és melegségből, ami belőle áradt, mély, sötét energiák lettek".

Április óta - az 55 éves Lopez a válókeresetben április 26-át tüntette fel a különválás dátumának - próbálják működőképessé tenni a házasságukat, de Ben Affleck szeszélyessége megnehezítette a dolgokat, mondja a forrás.

„Próbálták helyrehozni, de a hangulatingadozások, a kiszámíthatatlanság megmérgezte a kapcsolatot. Ilyenkor már senki sem tud segíteni rajtad - magadon kell segítened” - magyarázza a bennfentes. „Azt nem merem állítani, hogy nincs már köztük szerelem - persze, hogy van. Az egész világ drukkolt nekik, de akinek kiadta magát az elején, és aki lett belőle, az két különböző ember."

A forrás szerint az énekesnőnek elege lett a várakozásból, és az időpont, amit a válókereset beadásához választott, sokat elmond. Egy másik, Lopezhez közel álló bennfentes is igazolta ezt a kijelentést. Szerinte Jennifer „nagyon keményen dolgozott azért, hogy a dolgok működjenek, és összetört a szíve”.

Ben Affleck máris mással vigasztalódik - De mit szól ehhez Jennifer Lopez?

Ben Affleck már úgy érzi, hogy szabad, ezért bátran mulat és mindezt nem egyedül teszi. A színészt nem akárki társaságában látták: egy Kennedy oldalán tölti az idejét, Robert F. Kennedy Jr. (Robert F. Kennedy szenátor fia és John F. Kennedy elnök unokaöccse) 36 éves lányával, Kick Kennedyvel. 

Egy hollywoodi bennfentes elmondta, hogy a Beverly Hills Hotel Polo Lounge-jában és más szórakozóhelyeken látták őket együtt. Kapcsolatuk jellege azonban egyelőre nem tisztázott, az mindenesetre beszédes, hogy több nyilvános helyen is megjelentek. Kick nem kívánt nyilatkozni arról, hogy milyen viszonyban is van az éppen válófélben lévő színésszel.

Kérdés, hogy mit szól ehhez Jennifer Lopez, aki egyébként is tartott attól, hogy milyen sajtóvisszhangja lesz az ismét tönkrement házasságának. Az énekesnőnek ez a negyedik válása, Ben Afflecknek pedig a második.

Az biztos, hogy a színész ezt követő kapcsolatairól kevesebbet fogunk hallanai, hiszen a problémája gyökere éppen az a nagy nyilvánosság volt, amivel járt Jennifer Lopez férjének lenni.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.