Lebukott: Meghan durva parancsokat ad Harrynek is

The Duke and Duchess of Sussex Colombia Visit - Day 1
Archewell Foundation via Getty I/The Duke and Duchess of Sussex Colombia Visit - Day 1 - Eric Charbonneau
Kolumbia Meghan Markle Harry herceg
Harry herceg és Meghan Markle Kolumbiában tett látogatást. Egy szájról olvasó szakember elmondta, Meghan még Harryt is utasítgatja.

Harry herceg és Meghan Markle csütörtökön érkeztek Kolumbiába az alelnök meghívására. A házaspár, akik 2020-ban vonultak vissza a királyi családbeli hivatalos feladataiktól, azért érkeztek Bogotába, hogy támogassák azokat a kezdeményezéseket, amelyek a gyermekek online veszélyektől való védelmét célozzák.

Harry, Meghan
Harry herceg, Meghan Markle, Kolumbia alelnöke, Francia Márquez és férje, Rafael Pinillo

Meghan és Harry Kolumbiában

A sussexiek igazán elegáns párként léptek a közönség elé. Első nyilvános megjelenésükkor Meghan egy Veronica Beard által tervezett 598 fontos (kb. 277 ezer forint) mellényt viselt, míg Harry egy színben hozzá passzoló öltönyt.

Ahogy kiléptek az épületből, látszott, hogy Meghan mond valamit a férjének. Egy szájról olvasó szakember elárulta, Meghan parancsot adott férjének. Nicola Hickling professzionális ajakolvasó szerint Meghan halkan motyogott egy parancsot Harrynek, és egyszerűen csak annyit mondott: "kéz", mire ő azt válaszolta: "Tessék”. Ez utasítás volt arra, hogy Harry fogja meg Meghan kezét.

A pár később ellátogatott a bogotai Colegio Cultura Popular gyermekiskolába, ahol az intézmény vezetője, Leonel Umaña Parra és José David, az iskola tanulója körbevezette a párt. És amíg ott volt, Harry szórakoztatta a tömeget, próbált spanyolul számolni, miközben részleteket osztott meg gyermekeiről, az ötéves Archie-ról és a hároméves Lilibetről. "Kis gyerekeim vannak, és ők nem szerepelnek a közösségi médiában" – mondta a tömegnek Harry Hickling szerint.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.