Önkárosító gondolatairól vallott Meghan Markle: "nem szeretném, ha valaki más is így érezne"

The State Funeral Of Queen Elizabeth II, Meghan Markle Erzsébet királynő temetésén
The State Funeral Of Queen Elizabeth II/bestof - Christopher Furlong
interjú önkárosítás Meghan Markle Harry herceg
A hercegi pár ismét közös interjőt adott. Meghan Markle a beszélgetés során őszintén vallott önkárosító gondolatairól, amiről már korábban Oprah Winfrey-nek is beszélt.

Meghan Markle és Harry herceg ismét közös interjút adtak, amelyben a többi között beszéltek az alapítványuk egy új programjáról,  a The Parents Networkről. Ez olyan szülőknek nyújt segítséget, akiknek gyerekeit valamilyen trauma érte a közösségi média használata közben. A beszélgetés során ismét előjött az, amit annak idején Oprah Winfrey-nek mondott el a hercegné a saját önkárosító gondolatairól. 

harry herceg, meghan markle
Meghan Markle önkárosító gondolatairól beszélt
Forrás: Getty Images

Meghan Markle az önkárosító gondolatairól vallott

Sussex hercegnéje 2021 márciusában egy Oprah Winfrey-vel folytatott beszélgetésben azt mondta, hogy "egyszerűen nem akart többé élni". "Szerintem nagyon fontos, hogy az emberek emlékezzenek arra, hogy fogalmuk sincs arról, mi történik valaki életében a zárt ajtók mögött. Fogalmuk sincs. Még azoknak az embereknek az életében sem, akik mosolyognak és ragyognak" - tette még hozzá akkor. Most pedig az árulta el, annak idején miért beszélt erről.

"Ha bármilyen szintű fájdalmat vagy traumát éltél át, 

úgy gondolom, hogy a gyógyulási utunk része - az enyémnek mindenképpen az -, hogy képesek vagyunk igazán nyíltan beszélni róla

 - mondta Meghan. "Tényleg csak a felszínt kapargattam a tapasztalataimról, de úgy gondolom, hogy soha nem szeretném, ha valaki más is így érezne, és soha nem szeretném, ha valaki más is ilyen terveket szőne, és soha nem szeretném, ha valaki másnak nem hinnének." Meghan hozzátette

Ha az, hogy hangot adok annak, amin túljutottam, megment valakit, vagy arra bátorít valakit az életében, hogy valóban, őszintén nézzen utána, és ne feltételezze, hogy ha a látszat azt mutatja, akkor minden rendben van, akkor az már megérte.

Meghan és Harry a gyerekeik miatt különösen fontosnak tartják ezt. "A gyerekeink kicsik - 3 és 5 évesek. Csodálatosak" - mondta mosolyogva. "Szülőként csak annyit szeretnénk, hogy meg tudjuk védeni őket. Ahogy látjuk, mi történik az online térben, tudjuk, hogy ott még rengeteg munka vár ránk, és örülünk, hogy részesei lehetünk a jó irányú változásnak" - tette hozzá a hercegné, aki augusztus 4-én töltötte be a 42. életévét, ám a királyi család nem köszöntötte fel nyilvánosan. Utoljára 2022-ben üdvözölték születésnapja alaklmából a nyilvános csatornáikon, aminek megvan az oka.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.