Barbra Streisand mostohafiának komoly pénzügyi nehézségei vannak: egy szűk szoba az otthona

30th Annual Screen Actors Guild Awards - Show
Getty Images via AFP/2024 Getty Images - Getty Images via AFP
Barbra Streisand Josh Brolin család
A zenei legenda férjének, James Brolinnak a fia mindig is zűrös anyagi helyzetéről volt híres. Barbra Streisand mostohafia, Jess Brolin anyja halál óta egy lepusztult szállodai szobában él. A sztárpár szeretett volna segíteni neki, de nem élt a lehetőséggel.

Barbra Streisand mostohafia, Jess Brolin állítólag egy szűk szállodai szobában lakik a kaliforniai Ojai külvárosában. Noha mostohaanyja és híres apja, James Brolin többször is szeretett volna segíteni neki, a fiú visszautasította őket. 

Barbra Streisand és James Brolin
Barbra Streisand és James Brolin
Forrás: Getty Images via AFP/2014 Getty Images

Míg a 82 éves Barbra és férje, a 84 éves James a legnagyobb luxusban élnek malibui villájukban, addig James legkisebb fiáról, az 52 éves Jessről épp az ellenkezője mondható el, akit korábban szemetes kukák között láttak turkálni, miközben a lerobbant teherautójában lakik.

Tíz évvel azután, hogy lekapták, amint az út szélén álló szemetesek között kutat, Jess most az állítólag általa lakott szálloda előtt ült.

Barbra Streisand mostohafia anyagi és magánéleti gondokkal küzd

A Men In Black és a Bosszúállók sztárjának, az 56 éves Josh Brolinnak az öccse, Jess állítólag anyagi és magánéleti gondokkal küzdött édesanyja, Jane Agee halála után, aki 1995-ben tragikus módon egy autóbalesetben halt meg. Barbra Streisand mostohafiának helyzete még rosszabb lett, miután az öröksége is elfogyott.

Ezen a héten a háromcsillagos Topa Vista Hotel előtt ült, miközben egy buszra várt. Az egyik online oldal azt írta, hogy a létesítmény tulajdonosa a 64 éves Los Angeles-i éjszakai klubmogul, Steve Edelson. Egy forrás azt állította, hogy Jess már hónapok óta a háromcsillagos szállodában tartózkodik, és úgy számolnak, hogy még néhány hónapig ott is marad. Jess sokáig egy Toyota teherautóban élt, miután a néhai édesanyjától örökölt vagyona vártnál hamarabb elfogyott. 

Barbara és férje, James szóvivője azt mondta, hogy a házaspár mindent megtett, hogy anyagilag segítsen Jessnek, és támogassák őt abban, hogy visszatérhessen a jobb életbe, de ő újra és újra visszautasította őket, és inkább továbbra is az utcán, autókban és szakadt motelszobákban él. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.