Ilyen volt Boris Becker harmadik esküvője: „Mindenki sírt"

Olaszország esküvő portofino Boris Becker
A teniszlegenda szeptember 14-én vette el szerelmét, Lilian de Carvalho Monteirót. Boris Becker először beszélt a nagy napról.

Boris Becker 10 nappal a házasságkötése után mesélt az esküvői ceremóniáról: „Autentikus volt, igazi volt, és egy varázslatos hétvége, amit soha nem fogok elfelejteni” - mondta az 56 éves teniszlegenda a HELLO magazinnak. Arról is beszélt, milyen érzelmes pillanatokat éltek át menyasszonyával, a 33 éves Lilian de Carvalho Monteiróval.

Boris Becker
 Boris Becker és felesége, Lilian
Forrás: Getty Images 

„Mindenki sírt, én is” - vallotta be az egykori profi sportoló. „Ez az egyik legromantikusabb hely, ahol valaha jártam” - mondta Becker a Genovától keletre fekvő kis halászfaluról, ahol az esküvőt tartottak. 

Olaszországban élünk, és tavaly nyáron néhányszor jártunk Portofinóban. Választhattuk volna Velencét, Rómát vagy a Comói tavat is, de a legjobban Portofinóhoz kötődtünk.

Boris Becker és Lilian öt éve vannak együtt. Az esküvőjükön 85 meghívott vett részt, a barátokkal és családtagokkal három napig ünnepeltek.

„A hely, ahol a ceremónia zajlott, szerintem az egyik legkülönlegesebb hely, ahol életemben jártam - és higgyék el, sok gyönyörű helyen jártam már” - lelkendezett a teniszező.

Boris Becker börtönben töltött évei megszilárdították a szerelmüket

Az egykori wimbledoni bajnokot 2022-ben két és fél év börtönre ítélték, de csak nyolc hónapot töltött a rácsok mögött. Azt mondja, ez az időszak csak erősebbé tette a Liliannal való kapcsolatát.

„Ahogy az esküvőkön mondják, a jó és a rossz napokon is össze kell tartanunk. Voltak nagyon nehéz napjaink, a helyzetem nagy kihívást jelentett, de ezen keresztül ismertem meg az igazi barátaimat és életem párját” - összegezte Becker. „Néha ilyen próbatétel kell az embernek, hogy megtudja, kik az igazi barátai, társai, és ez történt velem is. Rájöttem, hogy ki van velem és ki nem. Lilian volt az első.”

Boris Becker és újdonsült felesége a HELLO magazin címlapján
Boris Becker és újdonsült felesége is felfért James Middleton mellé a HELLO címlapjára
Forrás: https://www.instagram.com/hellomag/

Becker azt mondja, már most csodás a házasélet, és hogy az esküvő fénypontja számára az volt, hogy Liliant végre a feleségének nevezhette. Nászútra csak a karácsonyi időszakban indulnak, jelenleg mindketten túl elfoglaltak.

Boris Beckernek ez a harmadik házassága: 1993 és 2001 között Barbara Becker volt a felesége. Közös fiaik Noah (30) és Elias Becker (25). 2009-ben vette feleségül Lilly Beckert (48), kapcsolatukból született meg a teniszező harmadik fia, Amadeus (14). Beckernek van egy lánya is, Anna Ermakova (24), aki házasságon kívül született az orosz-brit modelltől, Angela Ermakovától (56).

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.