Channing Tatum és Jenna Dewan hat év huzavona után megegyezett: hamarosan lezárul a válóperük

Premiere Of Amazon's "Comrade Detective" - Red Carpet, jenna dewan, channing tatum
Getty Images via AFP/2017 Getty Images - Getty Images via AFP
válás Jenna Dewan megegyezés Channing Tatum
Hamarosan vége lehet a hat éve húzódó válópernek. Channing Tatum és Jenna Dewan szeptember 25-én, szerdán benyújtotta a válási egyezségük feltételeit felvázoló ítéletjavaslatot. A tárgyalást a bíróság október 3-ra tűzte ki.

Channing Tatum és Jenna Dewan hat éve húzódó válóperét egyik fél sem könnyítette meg. Leginkább a Magic Mike bevételei körül ment a vita, ám ennek úgy tűnik, vége, az egykori szerelmespár megegyezett, a válóper végre lezárulhat. 

Channing tatum és Jenna Dewan
Channing Tatum és Jenna Dewan válása végre lezárulhat
Forrás: Getty Images via AFP/2017 Getty Images

Channing Tatum és exe a szülői felügyeleti jogról később döntenek

A megegyezés részleteit nem hozták nyilvánosságra, de állítólag Dewan és Tatum abban egyeztek meg, hogy a jövőben a közös gyermekük, a 11 éves Everly szülői felügyeleti jogával kapcsolatos vitákat négyszemközt oldják meg. 

A megállapodás több mint hat évvel azután született, hogy az egykori pár 2018 áprilisában bejelentette különválását. Dewan októberben hivatalosan is beadta a válókeresetet, ő és Tatum pedig 2019 novemberében jogilag is szinglinek nyilvánították. Tatum Zoë Kravitz-cal lépett tovább, míg Dewant 2020-ban eljegyezte Steve Kazee. Dewannak és Kazee-nak egy közös fia van, a 4 éves Callum és egy lánya, a 3 hónapos Rhiannon.

Tatum és Dewan kezdetben barátságban igyekeztek elválni, akkor az Instagramon azt írták , hogy „két legjobb barát, akik rájöttek, hogy ideje egy kis teret engedni”, akik „még mindig egy család”, ám a válásuk idén már vitáktól fűtötté vált. 

Egy áprilisi meghallgatáson Dewan jogi csapata azt állította, hogy Tatum eltitkolta a Magic Mike bevételeinek részleteit, és azzal érvelt, hogy Dewannak is járna a nyereség egy része, mivel a film készítésekor Tatum felesége volt. Ügyvédei továbbá azt állították, hogy a nagy sikerű filmfranchise-t a házassági pénzekből finanszírozták. Tatum saját beadványában elutasította Dewan kérését.

Egy párhoz közelálló forrás szerint Channing és Jenna is tudta, hogy időbe telik majd, amíg rendezik a válásukat, de egyikük sem gondolta, hogy ilyen sokáig fog tartani. ez azonban már a múlté, úgy tűnik, közeledtek az álláspontok, és a két sztár végre hivatalosan is külön utakon folytathatja az életét. 
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.