Kiakadt a Dancing With The Stars kiesője: "kizsákmányoltak a figyelemért"

Anna Delvey Anna Sorokin Dancing with the stars
Anna Delvey úgy véli, igazságtalanul esett ki a műsorból. Arról beszélt, hogy a Dancing With The Stars esélyt sem adott számára, hogy bizonyítson.

Anna Delvey nem tartotta magában a véleményét, miután kedden, a verseny második hetében kiesett a Dancing With The Stars táncos műsorból. A 33 éves, börtönviselt csalónő úgy érzi, nem kapott „tisztességes esélyt” a verseny során.

A Dancing With The Stars versenyében Anna Delvey és Ezra Sosa 
A Dancing With The Stars versenyében Anna Delvey és Ezra Sosa 
Forrás: Getty Images

Anna Delvey nem tett lakatot a szájára a Dancing With The Stars műsorral kapcsolatban 

Anna az NBC Newsnak nyilatkozott: „Úgy érzem, hogy a műsor annyira nyilvánvalóan felhasznált a nézettség növelésére, hogy soha nem terveztek esélyt adni a nekem. Csak azzal törődtek, hogy kizsákmányoljanak a figyelemért” - vélekedik a Dancing With The Stars műsorról. „Alkalmatlannak és hülyének próbáltak beállítani, miközben fokozatosan javultam, de úgy döntöttek, hogy ezt figyelmen kívül hagyják” - tette hozzá. Anna és párja mindössze 18 pontot szerzett a 30 lehetséges pontból. „Ez egy táncverseny kellene, hogy legyen, és nem egy népszerűségi verseny” – hangsúlyozta a börtönből nemrég szabadult sztár.

Delvey az első héten sem nyűgözte le zsűrit, miután egy cha-cha-t táncolt Sabrina Carpenter fülbemászó Espresso című dalára, most pedig Delvey és Sosa egy quicksteppel álltak színpadra KT Tunstall 2024-es slágerére, a Suddenly I See-re.

Nyomkövetővel táncolt Anna Delvey

Annának a parketten is nyomkövetőt kellett viselnie, amit a stylistok igazán dizájnosra varázsoltak. „Igazából egyáltalán nem nagy ügy. Elég könnyű, és azt kértem, hogy húzzák szorosra, hogy ne lógjon. Szóval nem olyan vészes” - nyilatkozta Sorokin az első fellépése után, amikor még hitt abban, hogy sokáig eljuthat a táncos műsorban.  

Anna Sorokin - álnevén Anna Delvey - egy szélhámos és csaló, aki 2013 és 2017 között gazdag örökösnőnek adta ki magát, hogy bekerüljön a New York-i társadalmi- és művészeti elitbe, és pénzt csalhasson ki a gazdagokból. A nő börtönbe került tettéért. 2022-ben szabadult ugyan, de azóta háziőrizetben van. Addig kell nyomkövetőt viselnie, amíg eldől, hogy maradhat-e az Egyesült Államokban, vagy Németországba toloncolják vissza.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.