George Clooney és felesége drasztikus lépéseket tesznek: így óvják a magánéletüket

George Clooney és Amal Clooney
Getty Images/NurPhoto via AFP -
sztárpáros George Clooney hollywood magánélet Amal Clooney
A sztárházaspár tisztában van vele, hogy milyen hatalmas az érdeklődés életük minden apró részlete iránt. Amal Clooney és George Clooney azonban mindent megtesz azért, hogy ikergyermekeik, a hétéves Alexander és Ella számára a lehető legnagyobb privát szférát biztosítsák.

Bár Amal már elismert és tapasztalt ügyvéd volt, amikor 2011-ben találkozott George Clooney-val, a 46 éves nő nem volt híresség. Így valószínűleg megtapasztalni a hollywoodi hírnév magasságait és mélységeit nagy meglepetés volt számára. Azonban a pár a rajongóik óriási érdeklődését is könnyed eleganciával kezeli. Úgy tűnik, hogy ennek érdekében némi változtatást is eszközöltek az életükben. George Clooney és felesége igyekeznek több időt otthon tölteni a gyerekeikkel, és mindezt pozitívan élik meg, mivel ez egy olyan áldozat, amit szívesen vállaltak.

George Clooney és Amal Clooney
George Clooney és Amal Clooney meg tudják oldani, hogy hétéves ikreik, Alexander és Ella a reflektorfénytől távol cseperedjenek.
Forrás: AFP or licensors/ANGELA WEISS

George Clooney és Amal szívesebben él otthon társasági életet

Egy korábbi, 2018-ban megjelent interjúban a British Vogue-nak Amal bevallotta, hogy George Clooney és ő inkább otthon szeretnek társasági életet élni. "Határozottan több mindent csinálunk otthon, hogy biztosítsuk a privát szféránkat egy olyan környezetben, ahol máshogy ezt nem tudnánk megtenni." - mondta a kétgyermekes anya az interjúban. A beszélgetés idején Amal és George az Egyesült Királyságban található otthonukban, Sonning Eye-ban tartózkodtak. Ez egy hatalmas, II. fokozatú műemlékké nyilvánított ház, számos hálószobával és fogadószobával, plusz egy medencével és hatalmas kerttel, tehát akadt benne bőségesen elegendő hely a vendéglátásra. 

Nemrégiben George is beszélt arról, hogy feleségével együtt mennyire fontosnak tartják, hogy gyermekeik személyazonosságát szigorúan megóvják, különösen ahogy egyre nagyobbak lesznek.

George Clooney egy korábbi interjújában így fogalmazott: "Célom, hogy megvédjem a gyerekeimet, és ne készüljenek róluk képek. Mi komoly témákkal foglalkozunk, és nem akarjuk, hogy a gyerekeink fotói nyilvánosságra kerüljenek. Ezért keményen dolgozunk azon, hogy megőrizzük a magánéletünket, ami nem könnyű feladat."

George és Amal drasztikus lépései a magánéletük védelme érdekében

Mivel George Clooney és Amal A-listás hírességek, világszerte azonnal felismerik őket. Ennek ellenére meg tudják oldani, hogy hétéves ikreik, Alexander és Ella a reflektorfénytől távol cseperedjenek. A pár nemcsak az Egyesült Királyságban húzódik vissza a nyilvánosság elől, hanem a világ más pontjain található otthonaikban is, például a lenyűgöző  Dél-Franciaországban található kastélyukban. A gyönyörű, 18. századi kastély hatalmas területen fekszik, ami azt jelenti, hogy a családnak mindene megvan ahhoz, hogy csendes, luxuséletet élhessenek Provence vidékén. 

Ezek is érdekelhetnek:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.