Gwyneth Paltrow forró csókkal ünnepelte a 6. házassági évfordulóját - FOTÓ

Los Angeles Premiere of "The Brothers Sun" Gwyneth Paltrow,
AFP/AFP or licensors - AFP
család házassági évforduló Gwyneth Paltrow
Vasárnap az Oscar-díjas színésznő azzal tisztelgett férje és házasságuk előtt, hogy szerelmes fotót posztolt az Instagramra. Gwyneth Paltrow csak annyit írt a képhez: „6”. Ez jelenthetne akármit, de árulkodó jel, hogy pontosan hat éve volt a pár esküvője.

Gwyneth Paltrow és Brad Falchukhat évvel ezelőtt kötötte össze az életét. A színésznő fotóján a pár együtt pihen egy szörfdeszkán, miközben szerelmesen csókolóznak.

gwyneth paltrow
Gwyneth Paltrow és férje 6 éveházasok
Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images

Gwyneth Paltrow fekete bikiniben, háttal áll a kamerának, jobb karját férje nyaka köré fonja, miközben úgy tűnt, mindketten teljesen belefeledkeztek a romantikus pillanatba. Falchuk evezővel a kezében odahajol a feleségéhez, hogy megcsókolja.

Hogy hol készült a felvétel, nem tudni, ami biztos, hogy egy tó vagy folyó partján élvezik a napsütést.

Gwyneth Paltrownak nem ez az első házassága

2010-ben ismerkedett meg Falchukkal a Glee című sikeres televíziós musical sorozatban, amelynek a férfi volt a társalkotója és producere. De akkor mág nem jöttek össze, az csak azután történt meg, hogy 2014-ben elvált az első férjétől, a Coldplay frontemberétől, Chris Martintól. Falchukkal 2015 áprilisában hozták nyilvánosságra a kapcsolatukat.

Palrow és Falchuk egy meghitt ceremónia során kötötte össze az életét, amelyen 70 családtag és barát vett részt a New York-i Long Island-i The Hamptons negyedben. Mivel mindkettőjüknek két gyermeke van első házasságából, igazi vegyes családként élnek, ami folyamatosmunkát igényel a színésznő szerint.

Paltrow a volt férjével, a 47 éves Chris Martinnal közösen neveli 20 éves lányát, Apple-t és 18 éves fiát, Mosest, míg Falchuknak van egy 20 éves lánya, Isabella és egy 17 éves fia, Brody az előző házasságából—volt felesége Suzanne Bukinik, akitől 2013-ban vált el mintegy 11 év házasság után.

„Nehéz, és nem intuitív, és senki nem mondja meg, hogyan kell csinálni. Csak kitartasz mellette. Most ez az egyik olyan dolog, ami a legnagyobb boldogságot hozza számomra az életemben” — mondta Gwyneth Paltrow a kemény munkáról, amit a családok egyesítése igényelt.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.