Pamela Anderson nemet mondott a Baywatch-ra: túllépett élete azon szakaszán

smink nélkül Baywatch Pamela Anderson
Új filmje promócióján sem viselt sminket, mégis gyönyörű volt. Pamela Anderson ma már mást tart fontosnak, mint régen.

A Baywatch dúskeblű fürdőruhás vízimentője már a múlté. Pamela Anderson jó ideje a természetes megjelenést helyezi előtérbe. Így aztán smink nélkül, jelent meg pénteken Spanyolországban is, ahol a San Sebastian Nemzetközi Filmfesztiválon promotálta új filmjét, a The Last Showgirlt.

Photocall de "The Last Showgirl" au 72ème Festival du Film de Saint-Sébastien, Pamela anderson
Pamela Anderson smink nélkül érkezett a filmfesztiválra
Forrás: Northfoto

Pamela Anderson nem szerepel a dokuban 

A San Sebastian Nemzetközi Filmfesztiválon vett részt Pamela Anderson. Az 57 éves színésznő tökéletesen és festetlen arccal állt a kamerák elé. Bár jó ideje így tesz, még mindig nagy feltűnést kelt puritánságával, hiszen a neve hallatára mindenkinek a Baywatch bombázója jut eszébe. Ráadásul az is kiderült, hogy a sztár visszautasította a lehetőséget, hogy szerepeljen a közelgő Baywatch dokumentumfilmben.  A kétgyermekes anyuka, aki egykor merész ruháiról volt ismert, most konzervatívabb outfiteket választ, és teljes arculatváltáson ment keresztül. Anderson ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy ez volt az első lépése afelé, hogy elengedje azt a képet, ami kialakult róla, és amivel egyre nehezebben azonosult. 

Photocall for 'The Last Showgirl' at the San Sebastian Film Festival 2024, Pamela Anderson
Pamela Anderson színes, virágos ruhát viselt Spanyolországba
Forrás: Northfoto

Se sytlist, se smink

Pamela 2023-ban a párizsi divathéten keltett feltűnést smink nélkül. A világsztárért aggódtak a rajongói, de elmondta, döntésének egyrészt komoly oka van, és hozzátette, felszabadítja, hogy már nem kell mindenáron a külvilág elvárásainak megfelelnie. A színésznő elmondta, hogy tulajdonképpen már régi sminkese, Alexis Vogel 2019-es halála óta nem festi magát feltűnően. Hozzátette, olyan sminket úgysem készítene neki senki, mint Alexis.  "Amikor felöltöztem ezekbe a gyönyörű ruhákba arra gondoltam: nem akarok versenyezni velük, hadd érvényesüljenek. Már nem én akarok a legszebb lenni egy rendezvényen és ez hatalmas szabadságot ad. Egyébként nincs szükségem stylistra sem. A mamám mindig azt mondta nekem, az életed egy pontján nem akarod majd sminkelni a bőrödet. És milyen igaza van: nem lehet az életünk végéig a fiatalságot hajszolni" - nyilatkozta a rendezvény után

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.