Gyűlölködő sztárok, akik nem jöttek ki egymással a közös munka során

FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin -
viszály Julia Roberts forgatás
Tom Hardy kihúzta a gyufát a Mad Max forgatásán: három órás késéssel érkezett a helyszínre, amiért Charlize Theron megorrolt rá. Gyűlölködő sztárokból egész lista van, képesek bármin összeveszni egy egy közös munka során.

Allűrök és allűrök: rossz szokások, amikkel mindenkit a sírba visznek a hírességek, különösen, ha egy kollégájukkal kerülnek egy légtérbe. A forgatásokon pattanásig feszül a hangulat a gyűlölködő sztárok miatt, de mindent a végeredményért jelszóval a színészek a kamera előtt pont úgy tesznek, mintha mi sem történt volna.

gyűlölködő sztárok
Gyűlölködő sztárok: Miley Cyrus és Emily Osment
Forrás: Getty Images

Gyűlölködő sztárok: nem ismernek határt

Miley Cyrus és Emily Osment: a nők háborúja a legrosszabb 

Hannah Montana: The Movie
Miley Cyrus és Emily Osment
Hannah és Lilly a lgjobb barátnőket játszották a Hannah Montana című sorozatban
Forrás: Photo12 via AFP


Hannah és Lilly a lgjobb barátnőket játszották a Hannah Montana című sorozatban, de úgy tűnik, Miley Cyrus csak a fotókon és a jelenetekben volt bájos és mosolygós. Ha leálltak a kamerák, a barátság úgy elszállt, mintha sosem lett volna. 

 Szerettünk volna a való életben is jóban lenni ,de egyszerűen nem ment. Pedig tényleg mindent megpróbáltunk.  

Emily nemrég egy interjúban bevallotta, hogy nehéz időszakon ment keresztül, mert nem találta meg az egyensúlyt az iskola és a forgatások között. Talán ebből fakadt a két lány konfliktusa. 

24- Kiefer Sutherland és Freddie Prinz Junior

Kiefer Sutherland és Freddie Prinz Junior
Forrás: AFP

A 24 utolsó évadában együtt dolgozó színészgárdának sokszor meggyűlt a baja Kiefer Sutherland féktelen természetével. Amilyen fegyelmezett volt Bauer ügynök, olyan nehéz volt bírni Sutherland-el. Freddie Prinz Junior egy interjúban azt mondta: 

Kiefer profi a kamera előtt, de ha vége a forgatásnak, egyszerűen nem lehet vele bírni.

Hogy mi mindenre képes Kiefer Sutherland, azt talán ez a videó illusztrálja. A szabadnapos Bauer ügynök egy luxushotelben egyszerűen rávetette magát egy karácsonyfára.  

Charlize Theron és Tom Hardy: hát, ők sem lesznek puszipajtik

Tom Hardy mintegy három órát késett a Mad Max forgatásáról. A helyszín egyébként sem volt túl komfortos, a hőség nagyon megviselte a stábot, és Charlize Theron nem fogta vissza magát, amikor a színész végre beesett a helyszínre. Tom Hardy végül furcsán védekezett: azt mondta, frusztrálta a helyzet, hogy Theronnal kell együtt játszania. A rendező végül mediátort hívott hozzájuk, hogy segítsen elsimítani a konfliktust. 

Mad Max : Fury Road
Charlize Theron és Tom Hardy a Mad Max filmben
Forrás: Photo12 via AFP

Julia Roberts és Nick Nolte: A zűr bajjal jár... na de a valóságban is?

A film forgatásán Nick Nolte állítólag mindent megtett azért, hogy az emberek visszataszítónak lássák. Annyira utálták egymást Julia Robertsel, hogy sok jelenetben végül dublőrök helyettesítették a két színészt. Ezt követően soha többé nem játszottak együtt. 

I Love Trouble (1994)
Julia Roberts és Nick Nolte
Julia Roberts és Nick Nolte,  A zűr bajjal jár filmben
Forrás: Photo12 via AFP

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.