Jennifer Aniston még mindig nagyon fontos Justin Theroux számára: „Úgy érzem, meg kell védenem"

barátság justin theroux Jennifer Aniston
Az egykori sztárpár 2015-ben házasodott össze, majd 2018-ban váltak el. Jennifer Aniston és Justin Theroux szakítása békében zajlott, példát vehetne róluk Brad Pitt és Angelina Jolie.

Jennifer Aniston és Theroux 2011-ben kezdtek randizni, és a következő évben el is jegyezték egymást. Három évvel később, 2015 augusztusában kötötték össze az életüket. Szakításukat 2018 elején jelentették be. A válásuk óta a pár szoros barátságot ápol, és ezt a színész meg is erősítette nem rég egy interjúban.

2017 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter - Arrivals, jennifer aniston, justin theroux
Jennifer Aniston még minidg nagyon fontos az exférjének
Forrás: Getty Images

„Még mindig nagyon kedves nekem” - mondta az 53 éves színész az 58 éves Anistonnal való kapcsolatáról. Felhozta az az esetet is, amikor exfelesége nyilvánosan válaszolt J.D. Vance szenátor megjegyzésére, miszerint azok a nők, akik nem szültek, „gyermektelen macskás nők, akik szerencsétlenek a saját életükben”. Aniston így kommentálta a politikus megjegyzését: „Imádkozom, hogy a lánya elég szerencsés legyen ahhoz, hogy egy nap saját gyerekeket tudjon szülni. Remélem, nem kell majd az IVF-hez fordulnia, mint második lehetőséghez, mert pont te próbálod ettől megfosztani." A színésznő nagyon felháborodott, akkora ugyanis már nyíltan vállalta, hogy meddőségi kezeléseken, és több sikertelen megtermékenyítésen van túl.  

„Igen, azt érzem, hogy védelmeznem kell őt” - mondta a Mulholland Drive sztárja.

Aniston először 2022. novemberében beszélt Theroux-val közös kálváriájukról, a közös gyermekért való küzdelmeikről, melyben sajnos nem jártak sikerrel.

Jennifer Aniston exe újra megnősül

A színész és Nicole Brydon Bloom színésznő a napokban jegyezték el egymást. Nicole a velencei filmfesztiválon villantotta meg gyűrűjét, amikor a Beetlejuice Beetlejuice című film bemutatójára érkeztek, amiben Theroux is szerepel. A csodás ékszert Stephanie Gottlieb készítette. A 4 karátos, smaragdcsiszolású, hibátlan gyémántot platinába foglalták, 18 karátos sárgaarany betéttel. A gyűrűbe Bloom és Theroux születésköveit is beágyazták.

Az 53 éves Theroux-t és a 30 éves Bloomot először 2023 februárjában látták együtt, amikor mindketten részt vettek a Netflix egyik rendezvényén. 2023 augusztusában már csókolózás közben fotózták le őket a manhattani Altro Paradiso étteremben. Mielőtt márciusban a Vanity Fair Oscar-buliján debütáltak volna a vörös szőnyegen, Theroux bemutatkozott kedvese családjának is: elkísérte Nicole-t az ikertestvére esküvőjére 2023. decemberében. 2024 júniusában pedig részt vettek Naomi Watts és Billy Crudup esküvőjén is Mexikóvárosban.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.