Johnny Depp az Amber Hearddel vívott csatájáról: szappanoperához hasonlította a történteket

Andrea Bocelli 30: The Celebration Concert - Photocall - Day 2
Getty Images for Mercury Studios/Andrea Bocelli 30: The Celebration Concert - Photocall - Day 2 - Vittorio Zunino Celotto
vita szappanopera Johnny Depp
Mindenki tanúja lehetett a két színész közötti jogi csatározásnak, hiszen élőben közvetítették a tárgyalótermi eseményeket. Johnny Depp most viccelődve egy szappanoperához hasonlította a történteket.

Johnny Depp és Amber Heard házassága nagyon csúnyán ért véget, ezt pedig egy nyilvános jogi csata követte. Az emberek heteken keresztül nézhették, ahogy a szereplők a magánéletük részleteiről beszélnek a tárgyalótermben, amit most Johnny Depp egy szappanoperához hasonlított. 

Johnny Depp
Johnny Depp szerint jogi csatájuk egy szappanopera volt
Forrás: Getty Images 

Johnny Depp egy szappanoperához hasonlította a jogi csatáját

Johnny Depp és Amber Heard hatalmas szerelme nagyon hamar véget ért, szakításuk pedig Hollywood egyik legnagyobb visszhangot keltő drámája lett. A színész rágalmazás miatt citálta bíróság elé egykori feleségét, a tárgyalóteremben zajló eseményeket pedig heteken át élőben közvetítették. Mindenki végighallgathatta a kapcsolatuk részleteit, elhangzottak durva igazságok, kiteregettek sok-sok mocskos részletet és mint utóbb kiderült, sokkal jobban elfajulhatott volna az ügy, de voltak olyan kártyáik, amiket végül nem játszottak ki. Johnny Depp győzelmével zárult a nagy érdeklődést kiváltó csata, amin most viccelődött egyet a színész. 

A 61 éves Johnny Depp az ő rendezésében készülő Modi című filmet - amely Amedeo Modigliani olasz művész életéről készült életrajzi dráma - a saját életéhez hasonlította, amiből „szappanopera" lett. „Minden [szereplőnek] megvan a maga története, azt biztosan elmondhatjuk, hogy  én számos dolgon mentem keresztül itt-ott" - mondta egy panelbeszélgetésen. „Lehet, hogy a tiéd nem vált szappanoperává. Úgy értem, szó szerint... a televízióban" - utalt ezzel arra Depp, hogy a jogi csatározást élőben közvetítették. A közönség pedig nemcsak értette, értékelte is a poént: hangos nevetéssel jutalmazták. 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.