Hatalmas bejelentést tett Katalin hercegné: „Az elmúlt 9 hónap hihetetlen nehéz volt számunkra"

The Prince And Princess Of Wales Celebrate Black History Month
Chris Jackson/Getty Images/The Prince And Princess Of Wales Celebrate Black History Month - Chris Jackson
kemoterápia bejelentés katalin hercegné videó rák
Megható videóval jelentkezett a walesi hercegné: elárulta, hogy befejezte kemoterápiás kezelését. Katalin hercegné nagyon megkönnyebbült, mesélt jövőbeli terveiről is.

Érzelmes videóban közölte a nagyszerű hírt Katalin hercegné: befejezte kemoterápiás kezelését, amelyre az év elején bekövetkezett rákos megbetegedése után került sor. Elárulta, tervei között szerepel, hogy a következő hónapokban néhány nyilvános szereplést vállal.

Katalin hercegné
Hatalmas bejelentést tett Katalin hercegné
Forrás: Getty Images

Hatalmas bejelentést tett Katalin hercegné

A hercegné személyes üzenetéhez egy megható, három perces videó is tartozik, amelyen ő és Vilmos három gyermekükkel, György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel láthatók, amint boldogan játszanak Norfolkban, a tengerparton és az erdőben.

Nem tudom szavakkal kifejezni, mekkora megkönnyebbülés, hogy végre befejeztem a kemoterápiás kezelést. Az elmúlt kilenc hónap hihetetlenül nehéz volt számunkra. Az élet egy szempillantás alatt megváltozhat, és nekünk is meg kellett találnunk az utat a viharos vizek és az ismeretlen út között

 - kezdte a családi videóban Katalin hercegné, amelyben elmesélte, hogy életének egy nagyon nehéz, ám fontos szakasza zárult le nemrég, de ezzel még nem ért véget a gyógyulása. A walesi hercegné hozzátette, hogy bár befejezte a kemoterápiát, a gyógyulás és a teljes felépülés még hosszú időt vesz igénybe és mindennap új kihívások elé állítják majd őt. Ugyanakkor reményekkel teli és az élet iránti újfajta megbecsüléssel lép be ebbe az új szakaszba. Katalin hercegné szerint ez az élmény őt és férjét, Vilmos herceget is arra emlékeztette, hogy „vissza kell tekinteniük és hálát adni az élet egyszerű, ám fontos dolgaiért, amelyeket sokszor természetesnek veszünk – a szeretetért”

Bár a Buckingham-palota nem adott ki hivatalos közleményt, úgy tudni, hogy a királyi pár „csodálatos hírként” fogadta a bejelentést, és továbbra is minden szeretetükkel és támogatásukkal állnak a hercegné mellett a teljes felépülés útján. Végezetül megható üzenetet küldött mindazoknak, akik még mindig küzdenek a rákkal: „Minden rákbeteg és családjuk mellett állok – kéz a kézben, lélekben együtt. A sötétségből is születhet fény, engedjük, hogy ez a fény ragyogjon.”

A források szerint a walesi hercegné a következő hónapokban csak néhány nyilvános megjelenést vállal, és figyelmét továbbra is a gyógyulásra és családjára összpontosítja.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.