Ha imádod a farmert, ezeket a felsőket szerezd be hozzá ősszel! - Termékekkel, árakkal

Farmerben sétáló nő
Shutterstock - Anna Zhuk
farmer ősz
A farmer örök klasszikus, bátran mondhatjuk, hogy talán mindenki ruhatárában megtalálható. Nem csoda, hiszen annyi szín és fazon közül válogathatunk, hogy kivétel nélkül minden testalkatra találhatunk megfelelő darabot.

A farmer tökéletes választás, ha sportosan nőies, de mégis szexi megjelenésre vágysz - egy csinos felsővel kombinálva pedig akár elegáns hatást is kelthetsz vele. Találd meg a számodra megfelelőt és indulj neki magabiztosan az ősznek!

farmer
A farmer igazán jó választás lehet őszre is
Forrás: Shutterstock

Mutatjuk, az idei ősz legtrendibb felsőit, farmer mellé

1. Virágmintás tüll felső - Berschka

Hosszú ujjú, mintás tüllpóló - 5595 Ft
Forrás: bershka.com

Ez az egyedi, vagány, szexi darab kitűnő választás lehet, ha fel akarod dobni a hétköznapjaidat – és a farmeredet. Viseld bátran ezt a virágos, tüll felsőt őszi szettjeidhez – az őszies virágminta és a tüll egyaránt hódít most a kifutókon.

2. Lyocell-keverék blúz - H&M

Lyocell-keverék blúz 11 495 Ft
Forrás: www2.hm.com

Ezt a kényelmes, túlméretezett szövetblúzt a legtöbb farmerhez bátran viselheted. Laza, elegáns megjelenést kölcsönöz, lezser, könnyed és visszafogottan nőies darab. A spagetti megkötőknek köszönhetően választhatsz, hogy egy mélyen dekoltált, dögösebb verzióra vágysz, vagy megkötöd a nyakadnál és a szolidabb verziót szeretnéd.  Ezzel az igazán meleg, őszi „terrakotta” árnyalattal pedig finoman alkalmazkodhatsz az őszi hangulathoz.

3. Gyapjú öltönyblézer – Mango

Gyapjú öltönyblézer 35 995 Ft
Forrás: shop.mango.com

Ez a gyönyörű gyapjúblézer elegáns, időtálló stílust kölcsönös a megjelenésednek. A hűvösebb estékhez is kitűnően passzol, nem fogsz benne fázni, és kabát sem kell majd. Bátran viseld farmerrel, jót fog tenni a stílusodnak – olyan leszel, mint aki egyenesen a kifutóról jön.

4. Egyenes szabású, rövid ujjú pulóver – Reserved

LADIES` SWEATER PREMIUM 14 995 Ft
Forrás: reserved.com

Ha szereted az élénkebb színeket, viseld bátran őket ősszel is. Farmerhez is kitűnően passzol ez akvamarinkék kötött felső, csak arra figyelj, hogy érdemes sötétebb farmerrel kombinálni. A pulóver tengerészkék színben is elérhető. Ha a sötétebb árnyalatot választod, viseld bátran fekete, vagy akár sötétszürke farmerrel.

5. Asszimmetrikus felső - Mango

Asszimmetrikus leopárd mintás felső 7995 Ft
Forrás: shop.mango.com

A leopárd mindig is a divat alappillére volt. Jó hírünk van azoknak, akik kedvelik: ez a vagány, dögös mintázat idén ősszel is hódít a kifutókon. Ez az aszimmetrikus fazon pedig igazán imádni való.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.