Balesete óta először jelent meg a nyilvánosság előtt Pax Jolie-Pitt

Celebrity Sightings In New York City - August 16, 2023
GC Images/Celebrity Sightings In New York City - August 16, 2023 - Gotham
baleset Pax Jolie-Pitt Angelina Jolie
Angelina Jolie és Brad Pitt fia először mutatkozott a nyilvánosság előtt azután, hogy súlyos balesetet szenvedett. Jolie-Pitt lila gipszet viselt a jobb alkarján, mikor édesanyjával ebédelt Beverly Hillsben.

Angelina Jolie és Brad Pitt fia, Pax Jolie-Pitt az egyik forgalmas Los Angeles-i utcán elektromos kerékpárjával egy autóba csapódott július végén. A 20 éves fiú az autóbalesetben fejsérülést szenvedett, kórházba szállították. Mit kiderült, nem viselt bukósisakot, ráadásul a megengedettnél jóval gyorsabban is hajtott e-biciklijével. Azóta már kiengedték a kórházból, a napokban mutatkozott először nyilvánosan a baleset óta.

Pax Jolie-Pitt
Pax Jolie-Pitt először mutatkozott a nyilvánosság előtt balesete óta
Forrás: GC Images

Pax Jolie-Pitt először mutatkozott a nyilvánosság előtt balesete óta

A 20 éves fiatal férfi Beverly Hills-ben ebédelt édesanyjával szerdán, amint az a Daily Mail által közzétett fotókon látható. Pax lila gipszet viselt a jobb alkarján, de egyébként egészségesnek tűnt, ahogy édesanyjával sétált az utcán.

A Page Sixnek egy bennfentes beszélt a balesetről: elmondta, hogy akik látták, azt gondolták, a 20 éves fiú nem éli túl az ütközést és a mentők is attól tartottak eleinte, hogy Pax agysérülést szenvedett, sőt agyvérzésre is gyanakodtak. A lap informátora azt is elmondta, hogy nem ez az első eset mostanában, hogy Pax bajba kerül. Úgy tudni, nagyon gyakran zaklatott a lelkiállapota, ráadásul több balesetnek is a részese volt, a színésznő már egy ideje gondolkozik azon, hogy segítséget kell kérnie a problémás Pax számára. "Nagyon aggasztó, ami Paxszal történik. A barátai is féltik, veszélyes dolgokban vesz részt és meggondolatlan" - nyilatkozták.

Brad Pitt is aggódott fiáért

Azt nem lehetett tudni, Brad Pitt felvette-e fiával a kapcsolatot, köztudott, hogy Pax elhidegült apjától, Brad Pitt-től, 2020-ban attól volt hangos a világsajtó, hogy Pax a közösségi oldalon gyalázza apját. „Boldog apák napját ennek a világklasszis seggfejnek. Újra és újra bebizonyítod, hogy szörnyű és megvetendő ember vagy. Pokollá tetted a hozzám legközelebb állók életét. (...) Szóval, boldog apák napját, te kib....tt borzalmas emberi lény!” — írta akkor az akkor 16 éves fiú, amit azzal indokolt, hogy Pitt semmiféle együttérzést nem mutat a kisebb gyerekei iránt, akik rettegnek tőle. 

„Brad továbbra is törődik Paxszal” - árulta el a színész egy közeli barátja. Pitt állítólag nagyon megdöbbent, amikor részleteket is megtudott a balesetről és fia állapotáról, és annak ellenére, hogy évek óta nem beszélnek egymással, elérzékenyült az állapota miatt.


 


 

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.