Rihanna egy évvel a szülés után szexi fehérneműben mutatta meg bomba testét

Rihanna x Fenty Beauty New Product Launch For Fenty Beauty Soft'Lit Naturally Luminous Longwear Foundation
NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto - NurPhoto via AFP
fotók Rihanna szexi fehérnemű
A popsztárból lett vállalkozó az új márkája sikerét abban látja, ha saját maga reklámozza azt. Ezért Rihanna vasárnap szexi rózsaszín fehérneműbe bújt, hogy szexi pózokban mutassa meg bomba alakja mellett a kollekciója egy-egy darabját.

Rihanna sosem volt szégyellős, ha pedig a saját márkájáról van szó, különösen nem az. Persze, akinek olyan bomba teste van, mint neki, nincs is mit takargatnia. A fehérnemű-kollekció különböző színű darabjai közül egy pink összeállítást választott, amelyekben a reklám promóciós fotóit elkészítették vele. 

Milan,,Italy,-,April,05:,Rihanna,Attends,Sephora,Fenty,Beauty
Rihanna népszerű vállalkozását legszívsebben saját maga reklámozza
Forrás: Shutterstock/Andrea Raffin

Rihanna minden színben szexi, mégis a rózsaszín volt a legjobb választás a fotózáshoz

Rihanna új kollekciója többek között lila, barna, fekete, sötétkék, világoskék és zöld színekben is elkészült, de az énekesnő választása a rózsaszínre és a sárgára esett. Előbbi talán jobban áll neki, ha egyáltalán lehet ilyet mondani, egy biztos, hogy az Instagramon ebben a színben pózol. A pink, combig érő harisnyával és egy statement nyaklánccal kiegészített fehérnemű megmutatja, hogy a sztár két gyerekes anyaként, egy évvel a szülés után is fantasztikus alakkal büszkélkedhet.

Közben Rihanna gőzerővel készíti kilencedik stúdióalbumát. Rajongói már régóta várják új lemezét, hiszen legutóbbi, nyolcadik albumát 2016-ban adták ki, amiért nyolc évvel ezelőtt karrierje legjobb kritikáit kapta. Az új album felvételeinek elkészítése többek között azért tartott ilyen sokáig, mert Rihanna egy rakás különböző zenei előadóval akart együttműködni, akiket kedvel és tisztel, köztük Ayra Starrral, aki hetekkel ezelőtt Barbadoson járt az énekesnővel. A zeneipar bennfentesei úgy tudják, hogy Rihanna már nagyon készül az új album kiadására, ami állítólag hamarosan végre tényleg meg is történik.

Rihanna a Guinness World Records szerint a 21. század legnépszerűbb női előadója, egyúttal az 1,4 milliárd dolláros becsült vagyonával a leggazdagabb női zenei előadó.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.