Hollywoodi dívák, akik fiatalabb férfit cserkésztek be: 35 év a legnagyobb korkülönbség

House of Harlow 1960 x REVOLVE
Getty Images - Donato Sardella
sztárpár szerelem korkülönbség idősebb nő
Mindannyian jól ismerjük azt a kissé unalmas hollywoodi trendet, hogy a férfiak az első feleségüket húsz évvel fiatalabb nőre cserélik le. Ám vannak sztárok, akik férfiként az idősebb nőkre buknak, és mellettük találják meg a boldogságot. Róluk lesz most szó.

Anélkül, hogy bárkit meg akarnánk sérteni, van abban valami furcsa, amikor egy férfi 20-30-40-50 stb. évesen is a huszonéves lányokra bukik. Persze, melyik férfinak ne tetszenének a friss, ropogós hölgyek, de mégis, mi közös lehet egy 60 éves férfiban és egy 25 éves nőben? Ezt nem most fogjuk megfejteni, ahogy azt sem, hogy mit láthat egy 50 éves nő egy 30 éves férfiban. Ami biztos, hogy ritkábban ugyan, de a hollywoodi sztárok között is előfordul, hogy a párkapcsolatban az életkor mérlege a hölgy oldalára billen.

sztár
A sztárok között is előfordul, hogy a párkapcsolatban az életkor mérlege a hölgy oldalára billen
Forrás: NurPhoto via AFP

 

Lássuk azokat a sztárpárokat, akiknél az idősebb nő-fiatalabb férfi felállás kiválóan működik

A korkülönbség nem mindig nagy, de nem is ez a lényeg. Egy olyan világban, ahol folyamatosan a fiatalságot hajszolják, és a nőknek amiatt kell aggódniuk, hogy fiatalabbra cseréli őket, már néhány év a hölgy javára is üdítően hat. 

Van Hunt és Halle Berry

95th Annual Academy Awards - Arrivals - RED CARPET
Van Hunt és Halle Berry
Forrás:  AFP

Az énekes-dalszerző 2020-ban kezdett randevúzni az Oscar-díjas színésznővel, és kapcsolatuk azóta is erős. Kettejük között ugyan csak 3 év a korkülönbség a színésznő javára, de nem ez a lényeg...

Russell Thomas és Kim Cattrall 

Tribeca Film Festival - 'Happy Clothes: A Film About Patricia Field' World Premiere
Van Hunt és Halle Berry
Forrás: Northfoto

Kim Cattrall szerelme nem híres, viszont 14 évvel fiatalabb a színésznőnél. A pár 2016-ban kezdett randizni. Cattrall 2023-ban egy interjúban azt mondta, hogy „szexualitása későn virágzó volt”, és csak a 40-es éveiben vált igazán önmagává, mielőtt találkozott volna Thomasszal. 

Benji Madden és Cameron Diaz 

*EXCLUSIVE* Cameron Diaz and Benji Madden show some PDA after lunch at Bouchon
Benji Madden és Cameron Diaz 
Forrás: NORTHFOTO/PAPARAZZI

A zenész és a színésznő között 7 év a korkülönbség, s bár ritkán látni őket együtt, 9 éve alkotnak egy párt. Két gyerekük van, Raddix Chloe Wildflower Madden és Cardinal Madden.

Sandro Kopp és Tilda Swinton

AUSTRIA-US-ART-EXHIBITION
Sandro Kopp és Tilda Swinton
Forrás: APA-PictureDesk via AFP/US filmmaker

Sandro Kopp művész 18 évvel fiatalabb Tilda Swintonnál, akivel 2004-ben, 26 évesen ismerkedett meg. Kopp Swinton két korábbi kapcsolatából származó gyermekének mostohaapja.

Cole Tucker és Vanessa Hudgens

2021 AFI Fest - Opening Night Gala Premiere Of Netflix's 'tick, tick…BOOM!'
Cole Tucker és Vanessa Hudgens
Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto

Az MLB-sztár Cole Tucker nyolc évvel fiatalabb feleségénél, Vanessa Hudgensnél, akit két év randevúzás után, 2023 decemberében vett feleségül. A pár idén várja első gyermekét.

Blake Shelton és Gwen Stefani 

Blake Shelton és Gwen Stefani 
Forrás: VALERIE MACON / AFP

A country-sztár és az énekesnő mindenkit sokkolt, amikor 2015-ben bejelentették, hogy együtt vannak. A pár 2021 júniusában házasodott össze, kettejük között 7 év korkülönbség van Stefani javára.

Ryan Gosling és Eva Mendes

"The Place Beyond The Pines" Premiere - 2012 Toronto International Film Festival
Forrás: Getty Images

Eva Mendes hat évvel idősebb Ryan Goslingnál, akivel 2011-ben ismerkedtek meg, és azóta is együtt vannak. A gyönyörű pár titokban házasodott össze; két lányuk van, Esmeralda és Amada. 

Joshua Popper és Madonna

Madonna on social media
Joshua Popper és Madonna
Forrás:  Profimedia

Madonna és új barátja, Joshua Popper bokszedző között 35 év korkülönbség van. Az énekesnő 3 és fél évtizedes előnyétől függetlenül úgy tűnik, hogy jól megvannak. Madonna legutóbb Popper egyik bokszmeccsén is ott volt, ahonnan közös képet is posztolt az Instagramra.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.