Kate Winslet meglepő dolgot árult el a Titanic legendás „ajtós jelenetéről"

Titanic 3D - World Premiere - Inside Arrivals
Getty Images/Titanic 3D - World Premiere - Inside Arrivals - Dave J Hogan
Leonardo DiCaprio Titanic titok
Kate Winslet nemrégiben érdekes részletet osztott meg a legendás „ajtós jelenetével” kapcsolatban, amelyről hosszú évek óta folyik a vita. A színésznő elmondta, hogy a Titanic jelentének forgatása közben a víz valójában sokkal sekélyebb volt, mint amit a filmben látni lehetett, és Leonardo DiCaprio térdelt a felvétel közben.

Kate Winslet, aki jelenleg New Yorkban népszerűsíti új filmjét, a Lee-t, egy szeptember 23-i eseményen osztotta meg a Titanic híres jelenetéről szóló részleteket. Elárulta, hogy a forgatáson a tartályban a víz csak derékig ért, így könnyen kijuthatott a „vízből” egy mosdószünetre. „Rendszeresen felálltam, leléptem az ajtóról, és elsétáltam a tartály széléig, ami nagyjából 6 méterre volt” – mesélte nevetve. 

"Titanic"
Kate Winslet meglepő dolgot árult el a Titanic legendás „ajtós jelenetéről"
Forrás: CBS via Getty Images/"Titanic"

Kate Winslet meglepő dolgot árult el a Titanic legendás „ajtós jelenetéről"

A színésznő viccelődve hozzátette, hogy DiCaprio valószínűleg már „PTSD”-ben szenved a sok kérdés miatt, amit a jelenetről tettek fel neki az évek során. 

Leo térdelt, amikor ezt a jelenetet vettük fel. Nem is tudom, miért mondom ezt, James Cameron biztos fel fog hívni

 – tréfálkozott Winslet a rendező lehetséges reakciójáról.

A színésznő emlékezett arra is, hogy először titokban nézte meg a Titanicot egy New York-i moziban két barátjával. Winslet nem vett részt a londoni premieren, mivel súlyos ételmérgezéssel kórházba került. Az amerikai bemutatót pedig egy tragikus esemény miatt hagyta ki: egy volt barátja temetésén volt jelen.

„Nagyon furcsa élmény volt egy zsúfolt moziban nézni a filmet, miközben mindenki a Titanicot ünnepelte – mesélte Winslet.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.