Tom Selleck elárulja, miért utálta a sztárságot 80-as években

Blue Bloods, Tom Selleck
CBS via Getty Images/Blue Bloods - CBS Photo Archive
Tom Selleck Thomas Magnum sztárság
Ki ne emlékezne Magnumra, a 80-as évek magánnyomozós sorozatának főősére. A szerep Tom Sellecknek Emmy-jelölést hozott, és további több mint 50 filmes és tévés szerepret. Ám a nagyívű karrier hírnévvel is jár, amit a színész egy se vele-se nélküle kapcsolatként élt meg.

 Thomas Magnum magánnyomozó szerepébe bújva Tom Selleck nemcsak a nők bálványa lett, de általában is közönségkedvenc. A sorozatnak köszönhetően rengeteg további szerepet kapott filmekben és sorozatokban, ami sikert és hírnevet hozott a színésznek, aminek élvezte az előnyeit és gyűlölte a hátrányait, amiben nagy szerepe volt annak, hogy a karakternek köszönhetően hirtelen lőtt ki a karrierje, felkészületlenül érte a népszerűség, és minden, ami azzal jár.

MAGNUM - MAGNUM, P.I. serie TV 1980-1988, Tom Selleck
Tom Selleck kapcsolata a hírnévvel se veled-se nélküle jellegű
Forrás: Collection ChristopheL via AFP

Tom Selleck egyszerre gyűlöli és szereti a hírnevet

A sztár egy új interjúban bevallotta, hogy a sztárság sok kellemetlenséget okozott neki karrierje kezdetén, mivel a Magnum mintegy katapultként lőtte ki a szórakoztatóipar egyik legnagyobb sztárjává, amikor ő még szerette volna legalább a magánélete egy kicsi részét megőrizni. 

A filmsztár az interjúban azt mondta: „Elkezdtek olyan kérdéseket feltenni az interjúkban, amelyeket nem akartam megválaszolni, amelyekről nem akartam beszélni. Azt mondtam magamnak, jobban járok, ha kitalálom, hogy miről és hogyan akarok beszélni, de ez nem mindig sikerült, és még mindig nehéz.”

Tom Selleck a beszélgetésben felidézte, hogy milyen életet élt a hírnév első napjaiban, hogy volt egy szép egyszobás háza Hawaiin, amelyet kibérelt, mielőtt megengedhette volna magának, hogy megvegye. Bár tisztában volt mivel jár a szakmája, a helyiek nem zavarták, mivel a színészek sztrájkja miatt nem tudtak elkezdeni forgatni, így a szomszédai boldogan tudatlanságban éltek, legalábbis ami a hírnevét illeti. 

„Valójában Magnum életét éltem a tengerparton”mesélte arról a rövid, de boldog időszakról, amely megelőzte azt a zűrzavart, ami azután zúdult a nyakába, hogy a sorozat beindult, amiért 1982 és 1986 között minden évben Golden Globe- és Emmy-díjat kapott.

A sztár azt állítja, nagyon nehezen alkalmazkodott a sikerhez, de azért hálás volt, hogy a forgatás Hawaiin zajlott. Úgy gondolja, hogy ha a forgatás Los Angelesben lett volna, és ott érte volna ez a nagy siker, nehezebben kezelte volna a figyelmet.

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.