Pál Tamás a Habsburg-kori celebek bőrébe bújt

sorozat A nemzet lánya Pál Tamás
Pál Tamás visszarepült a Habsburg-korba. Szokatlan videóval hívta fel követői figyelmét A nemzet lánya című történelmi sorozatra.

A nemzet lánya című sorozat izgalmas, romantikus történelmi utazást kínál a nézőknek, bemutatva Zdeňka Havlíčková életének fordulatait a 19. századi Csehországban. 

A nemzet lánya, CANAL+
A nemzet lánya izgalmas, romantikus történelmi utazást kínál a nézőknek.
Fotó: ©Assunta Servello (CANAL+)

Pál Tamás videója erre a nagyszerű alkotásra hívja fel a figyelmet - a felvétel nemcsak szórakoztató visszatekintés a múltra, hanem egyedi módon ajánlja a nézőknek a sorozatot, amely a fiatal és szép Zdeňka küzdelmeit követi, miközben a társadalmi elvárásokkal szemben a saját boldogságát és szabadságát próbálja megtalálni.

„Gondoltál már arra, hogy visszautazva az időben vajon milyen lehetett korabeli hírességnek lenni? Ha szívesen beleképzelnéd magad a Habsburg-kori celebek világába, lesd meg a @directonehu legújabb, modernül stilizált minisorozatát, A nemzet lányát, amelyet a híres 19. századi cseh író, politikus és mártír, Karel Havlíček Borovský lányának tragikus sorsa ihletett. A sorozat egy fiatal lány romantikus szerelmének történetét mutatja be" - írta a felvételhez Tamás, amit itt tudsz megnézni

Pál Tamás

A nemzet lánya nem akar megfelelni az elvárásoknak

Zdeňka Havlíčková szerelmi élete a korabeli bulvárlapok kedvence volt. A sorozatban egy fiatal lány romantikus történetét ismerhetjük meg, akinek szülei halála után évekig titokban tartották, hogy árva, majd országos jótékonysági lottót tartottak, hogy hozományt gyűjtsenek neki. Ezzel Zdeňka sorsa megpecsételődött: politikusok döntik el helyette, kivel csókolózhat először, és kihez mehet feleségül. Szabadságvágyát és saját boldogságát a cseh nemzeti identitást formáló ingatag történelmi időkben kell megtalálnia úgy, hogy közben mindenki tudta, mi lenne a legjobb neki.

A lázadó hölgy azonban kicsit sem akar megfelelni a feléje támasztott elvárásoknak és ezzel akarva-akaratlanul is népharag zúdul rá. A történet szálait a háttérből egy csoport idős politikus, parlamenti képviselő mozgatja, akik ugyanazzal a beleéléssel és magabiztossággal döntenek a cseh nemzet sorsáról, mint a lázadó tinédzser szerelmi életéről. S hogy sikerül-e Zdeňkának követnie szerelmét, vagy enged a körülötte lévők nyomásának? Kiderül a sorozatból!

A lenyűgöző hatrészes történet az első pillanattól az utolsóig fotelhez láncolja a nézőt. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.