Al Pacino megerősítette, hogy nem él együtt 16 hónapos fiával

96th Oscars Academy Awards - Press Room, Al Pacino
AFP/AFP or licensors - AFP
Al Pacino apaság sztár
A színész társszülőként neveli kisfiát, akit az exével, Noor Alfallah-val oszt meg. Bár Al Pacino nem él a 16 hónapos Romannel, azt mondja a kicsi időről időre üzenget neki.

Al Pacino talán nem él együtt a legkisebb fiával, de ők ketten megtalálták a módját a kommunikációnak. A 84 éves színész a Sonny Boy című önéletrajzi könyvéről beszélgetve mondta el, hogy mennyire szeret 16 hónapos kisfia, Roman apja lenni, akit exével, Noor Alfallah-val közösen nevelnek. A Keresztapa sztárja szerint 83 évesen újra apává válni „rendkívüli”, és még mindig van pár dolog, amit ketten együtt csinálhatnak.

Celebrity Sightings In New York City - August 24, 2023, Al Pacino és Noor Alfallah
 Al Pacino és Noor Alfallah már nem élnek együtt
Forrás: Celebrity Sightings In New York City - August 24, 2023

Al Pacino a kisfia miatt kezdett bele a memoárjába

Mivel Al Pacino és Noor Alfallah már nincsenek együtt, ezért a színész új módot talált arra, hogy kommunikáljon a fiával: „Időnként küld nekem sms-t” — mesélte Pacino Romanról.

„Tudod, van ez a kis emberkém. Minden, amit csinál, érdekes számomra. Szóval beszélgetünk. Harmonikázom vele, és kialakult közöttünk ez a fajta kapcsolat. Jó móka” osztotta meg Pacino.

Bár elmondása szerint részben a legkisebb fia miatt akarta megírni a memoárját, azért szeretne Roman életének fontosabb pillanataiban ott lenni.

„Hát most már szeretnék ott lenni ennek a gyereknek. Persze, hogy akarok. De történnek dolgok. Remélem, hogy ott leszek. Remélem, egészséges maradok, és tudni fogja, ki az apja” — valoota be a sztár.

A The New York Timesnak adott interjúban Pacinót arról kérdezték, hogy Roman melyik filmet kellene végül megnéznie, hogy felfogja apja színészi képességeit. „Szerintem Adam Sandlerrel kellene kezdenie” - mondta a sztár, utalva a 2011-es Jack és Jill című vígjátékra, amelyben egy Dunkin Donuts-reklámban szerepelt.

„Szerintem ez vicces. Olyan időszakban jött az életemben, amikor szükségem volt rá, mert azután történt, hogy kiderült, nincs több pénzem. A könyvelőm börtönben volt, és gyorsan kellett valami. Így hát megcsináltam” —  emlékezett vissza Pacino.

Pacino és Alfallah közös fia 2023 júniusában született. Roman születése előtt egy bennfentes elmondta, mennyire izgatott a színész, hogy újra apa lesz. „Al imád apa lenni, mindig is az volt. Nagyon izgatott. Szülőnek lenni Al életének fontos része” — árulta el a forrás.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.