Angelina Jolie gyerekei tündököltek anyjuk új filmje premierjén

62nd New York Film Festival - Maria Premiere, angelina jolie
62nd New York Film Festival - Maria Premiere/Represented by ZUMA Press, Inc. - ZUMAPRESS.com
Maria Callas család Angelina Jolie premier
Büszkék a gyermekei A Maria sztárjára, nem véletlenül kísérték el anyjukat a premierre Angelina Jolie a fiai, Pax és Maddox, valamint lánya, Zahara társaságában jelent meg vasárnap a az operadíva életéről szóló film premierjén, a 62. New York-i Filmfesztiválon.

A Pablo Larraín rendezte pszichológiai dráma Maria Callas operaénekesnő utolsó napjait követi végig Párizsban. Angelina Jolie már az első kritikákban is csupa elismerést kapott. A színésznő a vörös szőnyegen összefutott a film másik szereplőjével, a Brunát játszó Alba Rohrwacherrel is. 

62nd New York Film Festival - Maria Premiere, angelina jolie, Alba Rohrwacher
Angelina Jolie és Alba Rohrwacher a vörös szőnyegen is összefutottak
Forrás: Northfoto

Angelina Jolie és gyerekei elegánsan léptek a közönség elé

Angelina stílusosan lépett ki a színpadra, egy éteri fehér ruhát választott, testhezálló míderrel. A hatgyerekes anyuka bordó bársony tűsarkú cipővel és gyémánt fülbevalóval egészítette ki az öltözékét, frissen vasalt fürtjeit pedig óhollywoodi fürtökbe rendezte. Fiai, a 20 éves Pax és a 23 éves Maddox ugyanilyen elegánsan öltöztek fel. A színésznő lánya, a 19 éves Zahara egy elefántcsont szaténruhát választott, amely édesanyja 2004-es Oscar-díjátadó ruhájára emlékeztetett. 

Angelina legendásan közel áll hat gyermekéhez. Nemrég egy interjújában a színésznő őszintén beszélt az anyaságról. Arra a kérdésre, hogy mi az a lecke, amelyet a gyerekei megtanítottak neki, azt válaszolta: „Túl sok van ahhoz, hogy megszámoljam vagy csak egyet megnevezzek. De abban a pillanatban, hogy szülővé válsz, soha többé nem vagy első. Az életed másokért van. Ez egy csodálatos érzés.”

Lánya, Vivienne örökölte szenvedélyét az előadóművészet iránt

Bár Angelina Jolie köztudottan zárkózott, gyermekei gyakran megjelennek mellette a vörös szőnyegen és a kiemelt eseményeken. Úgy tűnik, hogy lánya, Vivienne örökölte szenvedélyét az előadóművészet iránt, és anyukájával együtt dolgozik a The Outsiders című, áprilisban, New York-ban bemutatott Broadway musicalben. Angelina a show társproducere volt, míg Vivienne az asszisztense. Még egyforma anya-lánya tetoválást is csináltattak a projekt emlékére.  „A tetoválást a lányommal, Vivvel csináltattuk a The Outsiders forgatása alatt. A Stay Gold a darab egyik eredeti dalának a címe. Mindkettőnknek nagyon sokat jelent”nyilatkozta a színésznő. 


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.