Aubrey Plaza nem hord bugyit: a színésznő elmagyarázza, miért

"Megalopolis" New York Premiere, Aubrey Plaza
Getty Images via AFP/2024 Getty Images - Getty Images via AFP
sztár furcsa szokások Aubrey Plaza bugyi
A színésznő és humorista nem mindig forgatott bugyi nélkül. Aubrey Plaza azóta nem hajlandó bugyit felvenni a forgatásokra, amióta a fehérneműje miatt történt vele egy kisebb baleset.

Ahány színész, annyi módszer a szerepmegformálásra, szövegtanulásra. És ahány színész, annyi babona és szokás, ami arra szolgál, hogy elkerülje a bajt,de leginkább mellé álljon a szerencse. Aubrey Plaza sem lóg ki a sorból. Az ő kabalája, hogy soha nem visel alsóneműt forgatás közben. A kissé cinikus híresség interjúkban magyarázta el ennek a szokásának a meglehetősen érdekes hátterét.

Aubrey Plaza
Aubrey Plaza „kabalája”, hogy a forgatásokon nem hord bugyit
Forrás: Northfoto

Aubrey Plaza szerint forgatás közben a testének furcsa, képlékeny állapotban kell lennie

A színésznő, aki zavaros és ellentmondásos nyilatkozatairól híres, érdekes interjút adott az Entertainment Weeklynek. A beszélgetésben arra adott választ, miért nem hord alsóneműt, ha forgat:

„A színészet arról is szól, hogy a testednek.mindig egy furcsa, képlékeny állapotban kell lennie. Soha nem kellhet pisilned, amikor épp egy jelenetet játszol. Ha viszont úgy érzed, hogy talán most már mégis, akkor jó, ha mielőbb kiengedheted az egészet, minden folyadékot, míg olyan nem leszel, mint egy üres edény.... Ha nem viselsz alsóneműt, gyorsabban kijön. Ezért soha nem viselek bugyit”osztotta meg elméletét és szokásait a színésznő, akinél sosem lehet tudni, hogy éppen viccel, vagy tényleg komolyan gondolja azt, ami a száját elhagyja. Így abban sem lehetük biztosak, hogy valóban történt már vele a bugyija miatt „baleset”, és tényleg bugyi nélkül látjuk viszont a képernyőn és a filmvásznon, vagy sem. 

Ami viszont biztos, hogy sokat van mostanában mindkettőn. Jelenleg a Disney+-on futó WandaVision spin-offjában, játszik a Mindvégig Agathában, valamint a Megalopolisban, amely nemrég került a mozikba. S bár a sztár feltűnt A fehér lótusz legutóbbi évadában is, de sokak számára mindig April Ludgate marad a Városfejlesztési osztályból.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.