„Imádom ezt a fickót” — Bruce Willis lánya megható, apjával közös fotót osztott meg

A DAY TO DIE (2022), Bruce Willis
Collection ChristopheL via AFP/© Blue Box International - Sweet Unknown South - Hood River Entertainment - Future Proof Films - High Five Films - Capstone Glob - Collection ChristopheL via AFP
sztár Bruce Willis fotó demencia Tallulah Willis
Tallulah Willis büszke az apjára. Bruce Willis lánya szeptember 30-án, hétfőn egy Instagram-posztban megható fotóval tisztelgett édesapja előtt, aki frontotemporális demenciával él.

Amióta kiderült, hogy Bruce Willis afáziája csak egy tünete egy sokkal komolyabb betegségnek, és a fő probléma a frontotemporális demencia, azóta a család több tagja is igyekszik hírt adni a rajongóknak a visszavonult színész állapotáról. Lánya, Tallulah is rendszeresen oszt meg közös fotókat, megható történeteket édesapjáról, igyekszik minél több kedves emléket, élményt gyűjteni vele. 

WRONG PLACE (2022), Bruce Willis
Bruce Willis a betegsége miatt visszavonult a filmezéstől 
Forrás: AFP

 

„Annyira szeretem ezt a srácot, és az érzelmeket megélni kemény dolog, de annyira hálás vagyok, hogy most már hagyom, hogy átáramoljanak rajtam, ahelyett, hogy elzárkóznék tőle. Az örök archívumból” — írta Tallulah Willis a posztjához, amelyen apjával, Bruce Willisszel együtt látható.

Az első képen Bruce megpuszilja a lánya fejét, miközben gyengéden fogja a vállait. Tallulah apja kezét fogva, becsukott szemmel élvezi a szeretettel teli pillanatot. A következő fotón egy tál leves mellett fülig érő szájjal mosolyognak. Az utolsó képe pedig egy Bruce Willis karrierje során készült fényképeket tartalmazó albumot nézegetnek.

 

Bruce Willis felesége 2023-ban osztotta meg a világgal, hogy a sztár frontotemporális demenciával küzd

A Die Hard-filmek sztárja frontotemporális demencia diagnózisát felesége, Emma Heming Willis közölte 2023 februárjában. A bejelentésre közel egy évvel azután került sor, hogy kiderült, Bruce-nál afáziát diagnosztizáltak, és visszavonul a színészkedéstől.

A frontotemporális demencia egy átfogó kifejezés az agyi rendellenességek azon csoportjára, amelyek az agy homlok- és halántéklebenyét fenyegetik. Ez azt jelenti, hogy ezen lebenyek egyes részei összezsugorodnak, ami beszédproblémákat, érzelmi problémákat és személyiségváltozásokat okoz. A betegség, amellyel Bruce Willis küzd, egy viszonylag ritka agyi állapot.

A hónap elején Tallulah a Today show-ban azt mondta, hogy bár az apja jelenleg stabil, ami ebben a helyzetben jó, nem könnyű a családnak.

„Nehéz. Vannak fájdalmas napok, de tele vagyunk szeretettel. Ez az egész azt mutatta meg nekem, hogy egyetlen pillanatot se vegyek magától értetődőnek, és tényleg úgy gondolom, hogy a legjobb barátok vagyunk. Szerintem nagyon büszke rám” — osztotta meg érzéseit Tallulah Willis.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.