Cameron Diaz férje miatt döntött úgy, hogy visszatér a filmezéshez

One805Live! Fall Concert
Getty Images/One805Live! Fall Concert - Scott Dudelson
visszatérés Benji Madden Cameron Diaz
A színésznő elárulta, hogy a családja milyen fontos szerepet játszott abban, hogy otthagyta a filmszakmát, azonban a nézők legnagyobb örömére visszatér. Cameron Diaz megosztotta, hogy az egyik fő ok, amiért újra a nagyvászonra lép, a férje támogatása.

„Egyszerűen a legjobb” – mondta a 52 éves Cameron Diaz Benji Maddenről, a 45 éves zenészről az október 15-i Fortune’s Most Powerful Women csúcstalálkozón. A színésznő közelgő projektjei, köztük a Jamie Foxx főszereplésével készült Back in Action és a Shrek 5, egy közel tízéves szünet végét jelentik a színésznő számára.

Cameron Diaz, Benji Madden
Cameron Diaz férje unszolására tért vissza a filmezéshez
Forrás: House of Harlow 1960 x REVOLVE

Cameron Diaz férje miatt tér vissza a filmezéshez

Diaz utoljára a 2014-es Annie remake-ben szerepelt, ezután a családjára összpontosított: 2015-ben feleségül ment Maddenhez, 2019-ben pedig megszületett lányuk, Raddix. 2024 márciusában bejelentették fiuk, Cardinal érkezését is. 

„Sokáig otthon voltunk, ami csodálatos volt” 

mondta a Charlie angyalai sztárja. „Szóval kicsit ösztönöznöm kellett magam.”

A Good Charlotte gitárosa, Madden pedig a következőképpen reagált: 

„Te támogattál minket és felépítetted a családunkat. Támogattál engem az üzleteimben. Most pedig itt az ideje, hogy mi támogassunk téged, és hagyjuk, hogy anya felemelkedjen és tegye a dolgát.”

Diaz elmondása szerint visszalépni a színészi karrierjétől „olyan döntés volt, ami lehetővé tette számomra, hogy visszaszerezzem az életemet, és tényleg nem érdekelt semmi más.” Hozzátette: „Senki véleménye, senki sikere, senki ajánlata nem változtathatta volna meg a döntésem, hogy magamra koncentrálok és felépítem azt az életet, amit igazán szerettem volna.”

„Végső soron arról szól, hogy mi az, ami iránt igazán szenvedélyt érzel? Számomra ez az volt, hogy felépítsem a családomat” – folytatta Diaz. Természetesen egy visszautasíthatatlan ajánlat is érkezett Jamie Foxxtól, aki arra kérte, hogy térjen vissza a Back in Action című filmjével. „Nem mondhattam nemet Jamie-nek” – mondta Diaz. „Azt mondta: 'Gyere velem.' És én csak annyit mondtam: 'Rendben, csináljuk meg.'”

Diaz most Jonah Hill sötét vígjátékában, az Outcome-ban is szerepel, amelyben újra együtt dolgozik a Feeling Minnesota című film egykori partnerével, Keanu Reeves-szel.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.