Kiderült, miről szólt Lisa Marie Presley és Michael Jackson utolsó, kísérteties beszélgetése

Michael Jackson és Lisa Marie Presley
Getty Images - Jeff Kravitz
Michael Jackson Lisa Marie Presley utolsó szó
Lisa Marie Presley lánya elárulta, milyen hátborzongató utolsó beszélgetést folytatott néhai édesanyja és volt férje a popkirály halála előtt. Elvis Presley lánya és Michael Jackson két évig voltak házasok a 90-es években.

A tragikus beszélgetést Lisa Marie Presley posztumusz önéletrajzi könyvében, a From Here to the Great Unknownban tette közzé, amely e hónap elején jelent meg. A memoárt lánya, Riley Keough segített befejezni édesanyja tavaly januári halála után, és anyja és Michael Jackson utolsó beszélgetéséről is szó van benne.

Lisa MArie Presley, Michael Jackson exe
Michael Jackson halála előt Lisa Marie Presleyvel beszélgetett
Forrás: Getty Images via AFP/2013 Getty Images

Lisa Marie olvasott Michael Jackson gondolataiban

Lisa Marie Presley és a pop királya 1994 májusában házasodott össze, amikor Presley 25 éves volt, Jackson pedig tíz évvel idősebb nála. A Dominikai Köztársaságban tartott szertartás 15 percig tartott — és ugyanez elmondható a házasságukról is. Presley 1996 januárjában adta be a válókeresetet, de a válást csak 2004 májusában véglegesítették. Könyvében Lisa Marie elárulta, hogy Jackson „nagyon irányító és számító” volt.

„Úgy gondoltam, hogy Michael rám bízza a gyerekeket, aztán dob engem, és eltüntet a képből. Úgy olvastam a gondolatait, mint az órát. Ismertem a természetét” — írja a memoárjában Elvis lánya.

A könyv a továbbiakban részletezi azt a pontos pillanatot, amikor Presley tudta, hogy véget kell vetnie a Jacksonhoz fűződő kapcsolatának. Riley Keough azt írta, hogy Presley magángépe majdnem lezuhant „a semmi közepén”, útban Jackson dél-afrikai turnéjára, ami az anyja számára rossz ómennek tűnt.

Lisa Marie lánya Presley és Jackson meglehetősen kísérteties utolsó szavairól is írt anyja emlékirataiban. Az utolsó beszélgetésénél Jackson nem tűnt józannak, amit Lisa Marie fel is vetett, mire Michael Jackson állítólag így válaszolt: „Igazad volt. A környezetemben mindenki meg akar ölni”.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.