Catherine Zeta-Jones új külsőt villantott, szinte fel sem ismerni a színésznőt

Netflix's "Wednesday" ATAS Official Event Photo Call
Getty Images/Netflix's "Wednesday" ATAS Official Event Photo Call - Phillip Faraone
wednesday Catherine Zeta-Jones változás
A színésznő izgatottan várja a népszerű Netflix-sorozat, a Wednesday új évadának premierjét. Catherine Zeta-Jones, aki Morticia Addams karakterét alakítja, Luis Guzmannel és Jenna Ortegával együtt szerepel, először mutatott ízelítőt a 2. évadból.

„A legjobb nyár ever!!! És még nincs vége!!! Ezt csináltam egész nyáron, forgattuk a Wednesday 2. évadát” – írta közösségi oldalán Catherine Zeta-Jones, ahol a sorozat előzetesét is megosztotta. Catherine karaktere új külsővel debütál az évadban.

Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones új külsőt villantott
Forrás: Getty Images

Catherine Zeta-Jones új külsőt villantott

Bár a történet részletei még nem derültek ki, Jenna Ortega korábban már megosztott néhány részletet a közelgő évadról a Variety magazinnak adott interjúban. „Úgy gondolom, minden nagyobb lesz, sokkal több akció lesz benne. Minden epizód valószínűleg egy kicsit olyan lesz, mint egy film, ami klassz” – mondta Jenna. Majd hozzátette: „Úgy döntöttünk, hogy jobban ráfekszünk a sorozat horroraspektusára, és elhagyjuk Wednesday romantikus szerelmi szálát, ami igazán nagyszerű.”

A változás Catherine karakterét is érintette, legalábbis ami a külső jegyeket illeti. A rajongók is izgatottak voltak, amikor meglátták az új stílust. „IMÁDOM AZ ÚJ MORTICIA RUHÁT!! ALIG VÁROM” – írta az egyik felhasználó, míg egy másik hozzátette: 

Alig várom, hogy lássalak a Wednesday 2. évadában!! Teljesen odavagyok az új Morticia megjelenésedért.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.